Nilsu Yılmaz son dönemin en dikkat çeken genç oyuncularından biriydi. 2013 yılından beri sette olan Nilsu Yılmaz, çeşitli projelerde deneyim kazandıktan sonra Payitaht Abdülhamid'deki Dilruba rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Nilsu Yılmaz, Kırmızı Oda'da Melek rolüyle 6 bölümlük kamera karşısına geçmesine rağmen kariyerinin en iyi çıkışını yaptı ve daha sonra Ben Kardeşlerimin Takımı dizisine katıldı. Dizide Semir karakterini canlandıran ve 25 bölümde iyi bir performans sergileyen oyuncu, geçtiğimiz ay hikâyeye veda etmişti. Kardeşim dizisindeki Nilsu Yılmaz'ın dönüşümü, Cemile'nin rolünün bitmesiyle tamamlanır, ancak başrol oyuncusu Berk Ali Çatal ile arasındaki bağ kopmaz. Konserde buluştular.
Berk Ali Çatal dizide Tolga rolünü oynuyor. Semir ve Tolga'nın hikâyesi dizide yarıda kesiliyor ama güzel bir TV çifti var. Aralarında aşk olduğu iddialarının gazeteciler tarafından sorulması üzerine Nil Su Yılmaz, "Öyle bir şey yok. Biz yakın arkadaşız. Birlikte çalışıyoruz" diye konuştu.  Nilsu Yılmaz, Kardeşim dizisinden ayrılmasına rağmen aralarında Berk Ali Çatal' ın da bulunduğu bazı kişilerle tanıştığını söyledi. "Arkamda Kardeşim dizisinden çok güzel insanlar bıraktım ve onlardan biri de Berk’ti. O yüzden sürekli görüştük, görüştük. Ama öyle bir şey olmadı."

Nilsu Yılmaz Kimdir?

Nilsu Yılmaz, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Dizi ve filmleriyle tanınmaktadır. Nilsu Yılmaz 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da başladı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversite eğitimine İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama Bölümü'nde devam etti. İlk olarak 2012 yılında farklı filmler ile kamera karşısına geçmiştir. 

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

İlk çıkışını 2018 TV dizisi Küçük Cinayet' te yaptı. 2019 yılında Payitaht Abdülhamid dizisinde Dilruba karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2020 filmi "Aşk tesadüfleri sever 2" ile beyaz perdeye ilk adımını attı. Nilsu Yılmaz, 2020 yapımı Kırmızı Oda dizisinde "Melek" karakterine hayat veren isim oldu. Nilsu Yılmaz 1.63 cm boyunda ve 50 kg ağırlığındadır.

Nilsu Yılmaz Açıkladı

En çok 'Kızıl Ev' dizisindeki 'Melek' rolüyle tanınan ünlü oyuncu Nilsu Yılmaz ve son olarak 'Kardeşim' dizisindeki 'Semir' rolüyle tanınan ünlü oyuncu Nilsu Yılmaz, daha önce 'Kardeşim' dizisinde canlandırdığı 'Semir' rolüyle tanındı. Son birkaç aydır partneri Berk Ali Çatal ile ilişkisi var. İkilinin dizi setindeki arkadaşlığının aşka dönüştüğü belirtilirken, çiftin ilişkilerini bir ay boyunca sadece yakın arkadaşlarıyla paylaştığı iddia edildi.

Bu aşıkların tenha yerlerde buluşmayı sevdiği suçlamalardan biridir. Ancak ne Nilsu Yılmaz (18) ne de Berk Ali Çatal (27) konuyla ilgili açıklama yapmadı. Haberin çıkmasından birkaç ay sonra, Edis'i dinlemek için Harbiye’ye gelenler arasında Nilsu Yılmaz ve Berk Ali Çatal da vardı. Ünlü isim, gazetecinin, "İlişkiniz hayırlı olsun. Ne zaman başladı?" sorusunu yanıtladı.

Sosyal medyada aşkla ilgili soruları yanıtladığı paylaşımlarıyla tanınan Yılmaz, "Bunun gibi haberler var ama çok yakın iki arkadaşız. Bizi aynı dizinin ortakları gibi gösteriyorlar" diye belli belirsiz yanıtladı. Kardeşim dizisi genç oyuncuları ön plana çıkaran bir proje haline geldi ve Semir rolünü oynayan Nilsu Yılmaz da dikkat çeken isimlerden biri oldu. 

Nilsu Yılmaz hikâyede küçük bir rol oynadı. Dizide temizlikçi kadın Cemile Akgün rolüyle Nilsu Yılmaz, geçtiğimiz ay takıma veda etmişti. Uzun süredir dizide yer almasına rağmen çok fazla drama yaşamamış olan oyuncu yine de kendisine verilen fırsat hakkında güzel yorum yaptı. Dizide yaratılan karakterlerin gizemleri ve Nilsu Yılmaz'ın etkili performansı uzun süredir tartışılıyor.