49 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Yener geçirdiği kaza ile sevenlerini üzdü. Yener'in sosyal medyada tekerlekli sandalyede paylaştığı fotoğraf ile hayranları tedirgin oldu. Ünlü sanatçının sağlık durumu merak edildi.

Ünlü şarkıcı Hande Yener Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile sevenlerini üzdü. 49 yaşındaki güzel şarkıcı Hande Yener’ i tekerli sandalye ile görenler tedirginliklerini gizleyemedi. Yener’ in son sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

2_1280x720-52

Hande Yener’ e Nazar Değdi! 

49 yaşındaki güzel sanatçı Hande Yener sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile sevenlerini tedirgin etti. Güzel şarkıcının hayranları gördükleri fotoğraf ile ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında endişe etti. Hande Yener, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile küçük bir kaza geçirdiğini söyledi.

geçtiğimiz günlerde sanatçıların sahne kostümleri ile alakalı konuşan İzzet Yıldızhan’ a birçok kişi tepki göstermişti. Yıldızhan’ a tepki gösteren isimler arasında Hande Yener de yer aldı. Ünlü müzisyen İzzet Yıldızhan ““Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz.” şeklinde açıklama yapmıştı.

İzzet Yıldızhan’ ın bu sözlerine sert bir cevap da Hande Yener’ den geldi. Ünlü şarkıcı Hande Yener “Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar… En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google’a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri." sözlerini kullanmıştı.

1_1280x720-53

Ayağının Orta Parmağını Kırdı…

49 yaşındaki sanatçı Hande Yener sosyal medya hesabından tekerlekli sandalyede fotoğraf paylaşması üzerine birçok seveni merak içinde kaldı. Güzel sanatçı Hande Yener paylaştığı videonun üzerine “dengemi kaybedip ayağımın orta parmağını kırmışım” şeklinde not yazdı. Başarılı sanatçı Hande Yener’ in sevenleri bu paylaşım ile oldukça fazla üzüldü.

4_1280x720-44

Hande Yener Kimdir?

Ünlü şarkıcı Hande Yener 12 Ocak 1973 tarihinde İstanbul Kadıköy’ de dünyaya geldi. Yener, 2000'lerin başından itibaren pop listelerinde üst sıralara yükselen şarkılarıyla Türk pop müziğinde kendine yer edindi. Güzel şarkıcı müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve değişkenlik gösteren imajıyla da adından çokça bahsettiriyor.

Meslek hayatı boyunca meslektaşı ünlü şarkıcı Demet Akalın ile yaşadığı kavga ve tartışmalarla da magazin gündeminde oldukça fazla yer aldı. İkili magazin gündemini sık sık meşgul ederek popüler kültürde simge haline alan bir kavga oldu.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Güzel şarkıcı Hande Yener, ortaokul eğitimi sonrasında ailesi konservatuvara gitmesine izin vermeyince Erenköy Kız Lisesi'ne başladı ancak bu okulu ikinci sınıfta terk ederek evlendi. Başarılı sanatçı Yener, küçük yaşlarından beri hayalini kurduğu şarkıcılığı yapmak için yirmili yaşlarının başında Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalıştı ve tezgâhtarlık yaptığı mağazaya gelen Hülya Avşar aracılığıyla Aksu ile tanıştı. Yener, Aksu'nun yanında bir dönem geri vokallik yaptıktan sonra Altan Çetin ile çalışarak hazırladığı ilk stüdyo albümü Senden İbaret'i 2000 yılında yayımladı.