2021 yılının yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılığının sebebi başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız olduğu iddia edildi. Ortaya çıkan bu yeni iddia ile ilgili olarak ise bir açıklama yapılmadı.

Başarılı oyuncu Demet Özdemir ve ünlü sanatçı Oğuzhan Koç yaşadıkları aşk ile sık sık magazin gündeminde yer alıyordu. Birçok defa Özdemir ve Koç çiftinin ayrıldığı iddia edilse de her defasında ünlü çift çıkan haberleri yalanladı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisinin bitmesinde ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ ın sebep olduğu söylendi.

2_1280x720-51

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in Ayrılık Nedeni Şükrü Özyıldız Mı?

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile başarılı sanatçı Oğuzhan Koç aşkı 2021 yılına damga vurmuştu. İkili geçtiğimiz günlerde birbirini Instagram hesabında takipten çıkardı ve birlikte oldukları fotoğrafları da sayfalarından sildi. Ünlü ciftin hiçbir açıklama yapmaması da dikkat çekti. İkilinin neden ayrıldığı sevenleri tarafından merak ediliyor.

Magazin gündemine sık sık ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir bu defa sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmeleri ve beraber çekildikleri fotoğraflarını kaldırmaları ile gündeme geldi. İkilinin yakın çevresinden de bu defa ilişkinin bittiği ve barışmanın olmayacağı iddia edildi. Bu sefer ikilinin ayrılık nedeni ile alakalı olarak yeni bir şey iddia edildi.

3_1280x720-49

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Kıskançlık Krizi Mi?

Yaz aylarında ünlü sanatçı Oğuzhan Koç ve ünlü oyuncu Demet Özdemir yeni bir aşka yelken açarak ilişkilerini doya doya yaşamıştı. Güzel çift geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde ilişkilerini bitirdi. 29 yaşındaki Demet Özdemir ve 36 yaşındaki Oğuzhan Koç ilişkisi ilk başladığında magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift ayrılıkları hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

Özdemir ve Koç çiftinin hayranları çifti birbirine çok yakıştırıyordu. Dolayısıyla güzel çüftün ayrılık haberi sevenlerini üzdü. Sevilen çiftin ayrılık nedeni olarak birçok şey ortaya atılsa da çift sessizliğini korumaya devam etti.

29 yaşındaki Demet Özdemir ve 36 yaşındaki Oğuzhan Koç ilişkisinin bitiş nedeni olarak ortaya yeni bir iddia atıldı. İddiaya göre çiftin ilişkisinin bitmesinde ünlü oyuncu Demet Özdemir’ in Şükrü Özyıldız ile beraber rol aldığı “Aşk Taktikleri” film çekimlerinde yakınlaşması nedeniyle olduğu söylendi.

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ve güzel oyuncu Demet Özdemir, beraber “Aşk Taktikleri” filmin çekimlerinde oldukça yakınlaştı. Bu durum ünlü sanatçı Oğuzhan Koç’ u rahatsız etti. Ardından Şükrü Özyıldız’ ın Demet Özdemir için söylediği “"Onunla çalışmak çok keyifliydi. Umarım tekrardan çalışırız” iltifatları çıkan kıskançlık krizini daha da arttırdı. Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ ın söylediklerini kıskanan Oğuzhan Koç sevgilisi Özdemir’ e soğuk davranması ve ikili arasında tartışma çıkmasına neden oldu. Bu tartışmadan sonra güzel çift ayrılık kararı aldı.

Yaz aylarında tatili beraber geçiren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti paylaştıkları fotoğraflar ile herkesi mest etmişti. Çiften gelen kötü haber hayranlarını da oldukça üzdü. Bu kötü haber ile sevenlerini üzen çift henüz bir açıklama da yapmadı.

Sosyal medya hesabından birbirini çıkaran ve beraber çektikleri fotoğrafları kaldıran çift geçtiğimiz günlerde aşıklar şehri olan Paris’ e de beraber gidip tatil yapmıştı.