Hande Sarıoğlu önce Fatih Altaylı'yı ardından da Habertürk'ü paylaşımları ile diline doladı.

Kişisel instagram hesabından dans ettiği görüntüleri paylaştığı için Habertürk'ten kovulan Hande Sarıoğlu, göbek attığı için kovulmasını doğru bulan yazı yazan Fatih Altaylı'nın sabah programında göbek attığı için hakkında soruşturma başlatılan doktor Banu Küçükpolat'a destek veren yazı yazmasını diline doladı. 

Hande Sarıoğlu kişisel Instagram hesabından arkadaşları ile karantina döneminde evde eğlendiği videolarını hikaye bölümünden paylaşmıştı. O görüntülerde mezdeke dansı yapan Hande Sarıoğlu, Habertürk tarafından işten çıkarılmıştı. 

Hande Sarıoğlu'nun işten çıkarılması gündem olmuş ülkenin siyasetten spora neredeyse tüm erkek köşeyazarları konuyla ilgili yazı yazmış ve Hande Sarıoğlu'nu suçlamışlardı. 

Onlardan biri de Fatih Altaylı'ydı. Ancak fatih Altaylı kendisiyle çelişen bir yazıya imza attı. Fatih Altaylı, Seda Sayan'ın sabah programında göbek attığı için hakkında soruşturma başlatılan doktor Banu Küçükpolat'a destek veren bir yazı yazdı. Bu yazıya ise Hande Sarıoğlu'ndan büyük tepki geldi. 

Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı'nın "Doktorların dans etme, göbek atma, eğlenme, gülme hakkı yok muydu! Hangi meslek gruplarının göbek atabileceğine, gerdan kıvırabileceğine ilişkin bir yönetmelik mi vardı! Evet alışılmadık bir durumdu belki ama ortada bir suç, bir ayıp yoktu. Göbek atan Banu Küçükpolat doktor değil de başka bir meslekten olsa, ne bileyim mesela ev hanımı olsa garibimize gidecek miydi! Hayır. Peki ev kadınları göbek atabilir doktor kadınlar atamaz mıydı!" ifadelerinin yer aldığı yazısını sosyal medya hesabından  paylaşıp "Bilin bakalım bu köşe kimin. Benim yüzüme karşı Öyle g.tünü sallarsan böyle kovulursun derken zevkten dört köşeydi " diye yazdı.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı’nın "Bir insanın mesleğini, işini, görevini ciddi yapıp yapmadığına değil, görev tanımına göre hayatın diğer alanlarındaki ciddiyetine göre değerlendiriyorduk" ifadelerini de paylaştı ve "E siz değil miydiniz evimde arkadaşlarımla göbek attım diye savunmamı isteyen" diye yazarak tepki gösterdi. Bununlada kalmayan Sarıoğlu, Altaylı'nın "Siz dans etmediniz mi, hiç göbek atmadınız mı? Atmadıysanız atın. Rahatlarsınız" yazdığı bölümüde paylaşıp "Benimle dans eder misin Fatih Altaylı?" diye yazdı.

HABERTÜRK'Ü DE UNUTMADI!

Hande Sarıoğlu bu paylaşımlarının ardından Leman dergisinden bir karikatür paylaştı. Karikatürde Habertürk tabelası önünde oturan bir adam iş görüşmesindeki kadına "Biz göbek atan değil osuran bir spiker arıyoruz" dediği görülüyor. 

Karikatür de Habertürk'ün sözleri ile halkı kine sevk eden son olarak da Sedat Peker'in tüm kirli çamaşırlarını yolsuzluklarını ortaya döktüğü canlı yayında gaz çıkardığı duyularak gündem olan yorumcusu Veyis Ateş tarif ediliyor.