Show Tv'de ekranlara gelen 1 Başka Güzel yarışmasının yeni jüri üyesi Selin Ciğerci oldu. Gökhan Çıra ile boşanması gündem olan Selin Ciğerci Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Show Tv'de ekranlara gelen moda yarışması 1 Başka Güzel yarışmasının yeni jüri üyesi Selin Ciğerci oldu!

Esra Eron'un sunuculuğunu yaptığı 12 genç kadının 1 kasa altın için podyumda ter döktüğü 1 Başka Güzel yarışmasının jüri üyesinde değişiklik!

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

Jüri koltuğunda ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve iş kadını Bige Daruga Çalışkan'ın yer aldığı 1 Başka Güzel yarışmasında jüri değişikliği yaşandı.

Yarışmanın güzel ve sempatik jüri üyesi Emina Jahoviç yarışmadan ayrıldı ve yerine şu sıralar Gökhan Çıra ile boşanması ve serveti gündemde olan Selin Ciğerci geldi.

Emina Jahoviç Bir başka Güzel yarışmasından neden ayrıldı? Yerine gelen Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci nereli? Selin Ciğerci kaç yaşında?

Selin Ciğerci yarışmadan karesini paylaşarak "Benim bir başka güzelim sizlersiniz hanımlar amaaaa gerçekten biz çekimlerde çok eğleniyoruz pazartesi gününü iple çekiyorum iyiki varsınız hanımlar" diye yazdı. 

Selin Ciğerci Instagram hesabından ayrıca Show Tv'den gelen "Shov Tv ailesine hoş geldiniz" çiçeklerini de paylaşmaktan geri kalmadı.

Selin Ciğerci'li 1 Başka Güzel yarışması 4 Ekim'de ekranlara gelecek. 

Selin Ciğerci'nin 1 Başka Güzel programında jüri üyesi olduğunu duyurudğu paylaşımına binlerce yorum gelirken kullanıcılar "Deniz Akkaya şimdi delirecek" diye yorumlarda bulundu. Deniz Akkaya ile kavgalı olan Selin Ciğerci artık ekranlarda da birbirlerine rakip olacaklar.