Hakan Sabancı ile ünlü oyuncu Dilara Aksüyek’ in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. 2022 yılının aşk bombası olarak görülen Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı magazin gündemine damga vurdu. Peki Dilara Aksüyek kimdir, nereli, ne iş yapıyor ve kaç yaşında? Haberimizde...

Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile sosyetenin gözde bekarlarından olan Hakan Sabancı’ nın aşk yaşadığı iddia edildi. Cemiyet hayatının önde gelen ailelerinden olan Hakan Sabancı’ nın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Dilara Aksüyek merak konusu oldu.

6_1280x720-7

Hakan Sabancı’nın Yeni Sevgilisi Dilara Aksüyek!

Cemiyet hayatının önde gelen ailelerinden olan Hakan Sabancı ile ünlü oyuncu Dilara Aksüyek’ in 2021 yılının son aşk bombası olarak gündeme gelmişti. Magazin gündemine damga vuran çiftin en son ortak arkadaşlarının doğum günü partisine beraber katılması da kafaları karıştırdı.

Aşk söylentilerine karşı ünlü oyuncu Dilara Aksüyek daha önce yanıt vermişti. Adı Hakan Sabancı ile anılan güzel oyuncu, hakkında çıkan aşk dedikodularına “Kendisi benim arkadaşım, aşk yaşamıyoruz” şeklinde yanıt verdi. Aksüyek’ in, Hakan Sabancı ile gözlerden uzan-k bir aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Ancak yaptığı açıklama ile iddiaları yalanladı. Ancak ikilinin doğum günü partisine beraber gitmesi kafaları tekrardan karıştırdı.

Hakan Sabancı ile Dilara Aksüyek’ in aşk iddialarından sonra çılgına dönen Aygün Aydın Instagram hesabından Hakan Sabancı olduğu iddia edilen bir adamın yatak fotoğrafını paylaşmış ve tartışmalara sebebiyet vermişti.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

4_1280x720-38

Peki, Dilara Aksüyek Kimdir, Nereli, Ne İş Yapıyor ve Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek 24 Temmuz 1987 tarihinde Karşıyaka’ da dünyaya geldi. Genç oyuncu Aksüyek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezunudur. Başarılı oyuncunun ilk rolü 2012’ de Evlerden Biri dizisinde Filiz karakterini canlandırması ile olmuştur.

Genç oyuncu Dilara Aksüyek 2013 yılında başlayan Merhamet isimli dizide Narin’ in kardeşi Şadiye’ yi canlandırdıktan sonra Kadim Dostum isimli dizide Deniz karakterinde rol almıştır. Öte taraftan popüler diziler arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ de de Mahfiruze Sultan karakterine canlandırarak kendine hayran bırakmıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yakışıklı oyuncusu ve kendisinden 9 yaş küçük olan Onur Bay’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Erkan Şen ile de görüntülenen Dilara Aksüyek, hayatından uzun bir zaman için aşkı çıkardığını ifade etmişti. Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı’ nın yeni bir aşka yelken açtığı iddialarına karşı Aygün Aydın tepki göstermişti. Dilara Aksüyek’ in kendisine benzemeye çalıştığını iddia ederek “Bana benzemek için 5 tane operasyona girdi. Şimdi yetmezmiş gibi Hakan'la haber yaptırıyor” açıklamasında bulunmuştu.