Son birkaç senedir televizyon kanallarının ve yapımcılarının peşinde olduğu Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu dün akşam Fatih Altaylı’nın programına konuk oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu kaleme aldığı kitaplarından oluşturulan dizileriyle ilgili bilgileri izleyiciler ile paylaştı. İstanbullu Gelin’le başlayan Gülseren Budayıcıoğlu fırtınası dinmek bilmeden devam ediyor. Şimdilerde devam eden Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi dizilerle ününe ün katan başarılı Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayelerinden derleyerek bir araya getirdiği kitaplarından uyarlanan diziler bugün TV kanallarında adeta reyting için birbirleriyle yarışıyorlar. Gülseren Budaycıoğlu’nun kaleme aldığı diziler kanallarda reyting birincisi olarak yerini alıyor.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Son zamanların en popüler isimlerinden olab Psikiyatrist  Gülseren Budayıcıoğlu dün akşam Fatih Altaylı’nın programına konuk oldu ve programda dizileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Budayıcıoğlu’nun en çok merak edilen açıklamaları ise kaleme aldığı kitaplardan uyarlanan dizilerle ilgili olanlardı.

Gülseren Budayıcıoğlu, Kırmızı Oda dizisine başarılı solist Athena Gökhan’ın konuk oyuncu olarak katılacağını söyledi.Gökhan  Özoğuz; Kırmızı Oda’da uyku problemi yaşayan ve bu yüzden günlük hayatında ssürekli sıkıntıyla karşılaşan Dara karakterine hayat verecek. Budayıcıoğlu bu rol için Gökhan Özoğuz’u nasıl seçtiğini şöyle anlattı:

“Çok güzel bir hikaye vardı. Bunun tam Gökhan’a uygun olduğunu düşündüm. Gökhan’la rolü üzerine konuştuk. ‘Nasıl bir yatak odası yapalım sana?’ diye sordum sonra da hemen ekledim ‘Sen ahşap seversin. Perdelerin de koyu siyah stor olmalı’ dedim. Telefonu getirdi ve odasını gösterdi. ‘Hocam ben yokken siz burada geziyor musunuz?’ dedi. Psikiyatrist olunca dedektifliği öğreniyor insan.”

Gülseren Budayıcıoğlu,kaleme aldığı bir başka kitabı olan Kral Kaybederse’nin de dizi olacağını söyledi. Bir aksilik olmazsa dizinin 2022 yılında yayınlanacağını açıklayan Budaycıoğlu dizi projesinin henüz senaryosunun ortada olmadığını sözlerine ekledi.