Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi, Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başladığından beri Reyting rekorlarını kırmayı Dizi, son  zamanlarda televizyonlarda sıklıkla gördüğümüz dizilerin mimarı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlenilen romanlarından uyarlanan diziler  izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. 

Camdaki kız dizisinin son başarısı ile yine izleyenlerin tebriklerini topladı. Camdaki Kız dizisi başarısına başarı katarak yoluna devam ediyor.  Diziye dair son gelişmeler haberimizde.

OGM Pictures imzalı ve başrollerinde güzel ve genç oyuncu Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı dizi Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. İzleyenlerin diziye olan ilgisi ise dizi kadrosunu motive ediyor.

Dizinin yeni sezonunda en çok ilgi gören karakteri ise Hayri karakteri olmuştu. Nalan’ın düğün gecesi otelin koridorunda karşılaştığı Hayri, bu karşılaşmanın ardından sonra evlerinde şoför olarak işe başlamıştı.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Hikayenin aslında Nalan’ın ilerleyen zamanda Hayri’ye karşı duygusal hisler besleyecek. Hayri’nin içten içe Nalan’a duyduğu ile  ise günden güne daha da büyüyor.

Camdaki Kız dizisi 20. bölümü yayınlandı ve yine tüm kategorilerde birincilikler elde etti. Artık Camdaki kız dizisinin bu başarısı normal bir durum haline gelirken Perşembe akşamları Kanal D ile izleyicilerin karşısına çıkan dizinin karşısında reyting yarışına girebilecek bir dizi yok.

Camdaki Kız dizisi bu sezon ilklere imza atan  bir dizi haline geldi. İlk olarak iki haneli reytingleri elde elde eden Camdaki Kız başarısı ile tebrikleri alırken aynı zamanda 20. bölümüyle de bu sezonun en yüksek reyting oranlarını AB ve ABC1 kategorilerinde elde eden dizi özelliğini taşıyor.

Rakam belirtmek yasal olarak mümkün değil, olmadığı için çift haneli oranlar olarak ifade edebildiğimiz reytingler bu sezonun en iyisi olarak kayıtlara geçti.