Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisi ile tekrardan ekranlara dönüş yaptı. Salih Bademci ile beraber yeni dizisinde başrol oyunculuğunu paylaşacak olan oyuncu Show TV ekranında hayranları ile tekrardan buluşmanın keyfini yaşadı.

Etkili bir senaryo ve  iyi bir oyunculuk performansı sergileyen projenin iyi reytingler alamaması sonucunda  ise dizi hakkında final kararı alınmasına neden oldu. 23 Kasım Salı akşamı Yalancı dizisi 10. bölümü ve final bölümü ile son kez izleyenlerin karşısına çıkacak.

 Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu'nun, bu yıl yayınlanmaya başlayan Yalancı adlı dizi, ne yazık ki final yapacak.Dizi istenen reytingleri elde edemeyince final yapmak durumunda kaldı.

Burçin Terzioğlu da ekip arkadaşları ile beraber final yemeğinde bir araya geldi. Oyuncu yaptığı açıklamada, “Final yemeğimiz oldu. 10 bölüm bir iş yaptık. Keyifle yaptık. Biz arkasında duracağımız güzel bir iş yaptık. Başlarken çok yoğunduk. Başlangıç gecesi yapamadık, biterken veda gecesi yaptık” açıklamasında bulundu.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Burçin Terzioğlu’na 23 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan Yalancı dizisi 10. bölümü ve final bölümü hakkında dizinin neden erken final yaptığı sorusu da soruldu. Bunun altında yatan başka bir sıkıntı mı yoksa reytingler mi var?  Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu yaptığı açıklamada, “Planladığımız senaryo bu kadar değildi, reytingden dolayı” diyerek dizinin neden fina yaptığına ilişkin açıklama yaptı.

Düşük gelen reytingler nedeniyle dizinin final yaptığını ve  senaryoyu tam olarak aktaramadan dizinin izleyiciye ve ekranlara veda etmek zorunda kaldıklarını ima eden başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, projenin kendisi için güzel ve keyifli olduğunu da ekledi.

Ünlü oyuncu, “Seyirci almadı diyelim, biz mutluyuz yaptığımız işten. 10 bölüm çok keyifle, çok tatlı bir iş yaptık, bitirdik” dedi.