Yıllardır geçinemeyen Gülben Ergen ve Hülya Avşar arasında yine ipler gerildi. Gülben Ergen ve Hülya Avşar arasında ne oldu da tekrar gerginlik yaşandı. Kavganın sebebi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gülben Ergen ve Hülya Avşar arasında yıllardır süren sessizlik bitti mi acaba. Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, katıldığı programda bir dönem magazin gündeminden düşmeyen meslektaşı Gülben ile olan kavgalarını yeniden başlattı.

h4

Gülben Ergen ve Hülya Avşar Arasında Ne Oldu?

Sanatçı ve oyuncu Hülya Avşar, bir dönem en güçlü rakiplerinden biri olan meslektaşı Gülben Ergen için ne dedi. Tekrardan magazin gündemine düşen oyuncu ve sanatçı Hülya Avşar ile meslektaşı Gülben Ergen arasında yıllardır süren sessizlik bitti. 58 yaşındaki Hülya Avşar ve 49 yaşındaki Gülben Ergen’in eski kavgayı yeniden başlatacağı iddia edildi.

58 yaşındaki Hülya Avşar katıldığı dijital platformda yayınlanan bir programda yılların sessizliğini bozdu. Sanatçı ve oyuncu Hülya Avşar’ın geçmişi alevlendirmeye çalıştığı iddia edildi. Ünlü oyuncu ve sanatçı Gülben Ergen de Hülya Avşar’ın söylediklerine karşılık olarak cevap vermekte gecikmedi. İkili arasındaki gerginlik artacak mı yoksa azalacak mı merak edilenler arasında yerini almakta.

Magazin dünyasına yine bomba gibi düşen güzel oyuncu Hülya Avşar ile Gülben Ergen’in birbirine girdiği iddia edildi. Dijital bir platformda yayına katılan güzel oyuncu Hülya Avşar’a Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı? Sorusu soruldu. 58 yaşındaki sanatçı ve oyuncu Hülya Avşar bu soruya karşılık olarak önce teniste rakibinin bile olmadığını esprili bir dil ile anlattı, daha sonra da Gülben Ergen için DEMODE sözcüğünü kullandı.

h1

Hülya Avşar ve Gülben Ergen Kavga Sebebi Ne?

58 yaşındaki Hülya Avşar katıldığı programda ünlü sanatçı Gülben Ergen için kullandığı demode kelimesi ile gündeme geldi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın burada geçmişi alevlendirmeye çalıştığı iddia ediliyor. Konunun asıl muhatabı olan oyuncu ve sanatçı Gülben Ergen’den de cevap gecikmedi. Ünlü oyuncu Gülben Ergen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Hülya Avşar’a cevabını verdi.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Demode kelimesini kullanan sanatçı Hülya Avşar, Avşar ve Ergen arasındaki eski zamanlardan bu yana olan kavganın yeniden başlayacağı söylenmektedir. 10 Ekim 1963 tarihinde doğan Hülya Avşar’a karşılık olarak -instagram- sosyal medya hesabından cevap veren Gülben Ergen, yaptığı paylaşım ile “karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar onlar. O yüzden bu kadar gerçek ve içten sarıp sarmalıyorlar” şeklindeki İfadelerini kullandı. Sanatçı ve oyuncu Gülben Ergen’in yaptığı bu paylaşımda hayranlarıyla çektirdiği fotoğraf yer alıyor.

Güzel oyuncu Gülben Ergen yaptığı paylaşımlar ile ezeli rakibi olan başarılı meslektaşı Hülya Avşar’ı topa tuttu. 49 yaşındaki Gülben Ergen, Kıbrıs Konserinden bir fotoğraf paylaşarak “demode” ye karşılık olarak yaptığı açıklama da ise “Bana sallamak bir demode olmadı gitti” diyerek cevap verdi.

Yıllardır kavgaları bitmeyen Gülben Ergen ve Hülya Avşar ikilisi arada sırada barışıp daha sonra tekrar eski haline dönerek magazin dünyasını meşgul etmekte. Gülben Ergen’in bir zamanlar neredeyse camiada ağız dalaşı yapmadığı kimse kalmamıştı. O dönemde Hülya Avşar da nasibini alan ünlülerden olmuştu. Gülben Ergen ve Hülya Avşar arasındaki rekabet öyle ateşliydi ki birbirlerine laf çarpıtmamaları anormal karşılanırdı.

Barıştığını düşündüğümüz Hülya Avşar ve Gülben Ergen arasındaki çekişme yıl neredeyse 2022 olacak olmasına rağmen hala devam ediyor. İkili arasındaki çekişme aslında Dadı ve Kadın isterse dizileri ile başlamıştı. Önümüzdeki günlerde tartışmanın nereye gideceğini hep birlikte göreceğiz.