Televizyonlar ekranlarına geldiği ilk bölümden itibaren bugüne kadar izleyicilerin gözdesi olan, her hafta reyting rekoru kırarak başarısını taçlandıran Gönül Dağı dizisinde ikinci sezon güzel başladı

İstanbul’da Dilek karakterinin çekimlerinin ardından Eskişehir’e geçen ekip yeni sezon çekimlerine başladı. Gönül Dağı dizisi fanatiklerinin en oldukça merak etmiş olduğu mevzusu ise ikinci sezonun ne vakit başlamış olacağı mevzusu. TRT1’den meydana getirilen duyuruda yeni sezon için alınan karar açıklandı. Gönül Dağı'nın yeni sezonu, 11 Eylül Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek.

Gönül Dağı dizisi ile,  izleyicilerin arasındaki hasret sona eriyor.  Dizi yeni sezona bomba gibi geliyor. Yeni sezona kısa bir süre kala Gönül Dağı dizisinden yeni haberler de gelmeye devam ediyor.Gönül Dağı dizisi ilişkin merak edilen soruların cevabı haberimizde.

Yeni sezon  çekimlerine İstanbul’da başlayarak, Eskişehir Sivrihisar’da devam eden Gönül Dağı’na başarılı oyuncu Serkan Kuru ‘Doktor Kenan’ karakteriyle katıldı.Gönül Dağı, yeni sezonda sevgi, saygı, değerlerimizle harmanlanacak.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, senelerce dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların öyküsünü özetleyen Gönül Dağı, bütün engellere karşın imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtmaya devam edecek. Üç kuzenin girişimcilik maceraları her bölümde değişik sürprizlerle izleyenler ile buluşacak.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaşmış olduğu Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Eser Eyüboğlu, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli rol alıyor.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaristliğini Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.