Dizi ve sinema sektörünün genç ve başarılı oyuncularından biri olan  Berkay Ateş, Kanal D’nin sürükleyici dizisi Sadakatsiz’in oyuncu ekibine dahil oldu.

Yeni sezonda büyük yeniliklerin olacağı dizide Berkay Ateş’in canlandıracağı karakter de ortaya çıktı.En büyük çıkışını Anne dizisinde canlandırdığı Cengiz karakteri ile yakalayan başarılı oyuncu Berkay Ateş’i son olarak Show TV’de gösterilen Alev Alev dizisinde gazeteci Ozan karakteriyle izlemiştik. Yetenekli oyuncu her ne kadar Cengiz karakteriyle nefretleri kazansa da Alev Alev’deki performansı ile dizide sevilen bir karakteri canlandırmıştı.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Başarılı oyuncunun daha sonrasında ise İstanbul Sokakları, Gülizar, Çukur ve Alev Alev dizilerinde rol aldı. Ateş’in bir süredir yeni projesinin Sadakatsiz dizisi olacağı yönünde söylentiler mevcuttu. Ancak bu söylenti henüz bir netlik kazanmamıştı. Sadakatsiz dizisinin yapımcısı Med Yapım tarafından resmi açıklama yapıldı. Böylece genç oyuncu Berkay Ateş’in Sadakatsiz dizi kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.

Geçen sezonun en sürükleyici dizilerinden önde gelen Sadakatsiz, ikinci sezonu için eylül ayında sete çıkacak. Dizinin başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un olduğu dizide artık Berkay Ateş de olacak.

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi çok kısa bir sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Dizi, üst üste reyting rekorları kırmayı başarmıştı.Diz ekipleri şu aralar yeni sezona hazırlık yapma aşamasında.

Berkay Ateş’in, Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunda hangi rol ile izleyicinin karşısına çıkacağı da belli oldu.  Gelen son dakika bilgisine göre Ateş, dizide Aras karakterini canlandıracak. Aras, bir trafik kazasıyla Asya’nın karşısına çıkacak.

Bu arada artık Sadakatsiz dizisi İstanbul’da geçecek. Zaman ilerlemesinin yaşanacağı dizinin yeni sezonunda Tekirdağ’dan ayrılan Asya’nın İstanbul’da bir hastanede çalışmaya başladığını göreceğiz. Asya ile Aras’ın yolu da İstanbul'da bulunan bu hastanenin acil servisinde kesişecek.