Gizli Saklı dizisinin Naz'ı Sinem Ünal'ın sürpriz sevgilisi geceye damga vurdu. Ekranlarda şu sıralar Gizli Saklı dizisinde Naz karakterini canlandıran Sinem Ünal'ın sevgilisi Gibi dizinin yıldızından başkası değil!

Ekranlarda Mucize Doktor dizisiyle rekorlar kırdıktan sonra bu akşam Gizli Saklı dizisinde Naz karakteriyle geri dönen Sinem Ünsal'ın sevgilisi herkesi şaşırttı!

Güzelliğiyle büyüleyen Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli sorularının en çok sorulduğu akşam tabi ki sevgilisi de merak edildi. Sinem Ünsal'ın sevgilisi Kıvanç Kılınç'tan başkası değil.

Dijital İçerik platformu Exxen'de yayınlanarak yepyeni kahramanlar yaratan Gibi dizisi en çok izlenen yapımlar arasında. Gerek tarzı gerek espirileri gerekse oyuncuları bu yıla damga vurdu. Cem Yılmaz'la yaşanan gerginliklere de en çok Kıvanç Kılınç ses çıkarttı.

Onu Kalbimdeki Deniz, Bizim Hikaye ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde hatırlasakta Kıvanç Kılınç destekte tanıyan olmayabilir. 

Sinem Ünsal'ın sevgilisi Gibi dizisi İlkkan'ı!

Sinem Ünsal'ın özel hayatı bu gece çok araştırıldı. Sinem Ünsal Gibi dizisinin yıldızı İlkkan karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç ile aşk yaşıyor.

Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç 4 yıldır beraber olduğu biliniyor. 

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Kıvanç Kılınç Gibi dizisinde İlkkan'ı canlandırırken Sinem Ünsal Gizli SAklı dizisinde Naz Arıca ve Yaz Güneş karakterini canlandırıyor.