Kanal D sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 20 Ekim 2021 Çarşamba günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 20 Ekim 2021 puan durumu ve haftalık puan tablosu haberimizde sizlerle...

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

Kanal D ekranlarında bu hafta itibariyle güzel sunucu Songül Karlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında 20 Ekim Çarşamba yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri büyük bir merakla 20 Ekim Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 20 Ekim puan durumu ve haftalık genel puan tablosu? Araştırmalarına başladı. Gelinim Mutfakta 20 Ekim Çarşamba gününün puanlaması ve günün birincisi haberimizin devamında sizlerle...

Gelinim Mutfakta Haftalık Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta yarışmasında 18-22 Ekim haftasında rekabet kıyasıya sürüyor! Haftaya Songül Karlı sürpriziyle başlayan Gelinim Mutfakta, ilk günde Aslıhan'ın birinciliğiyle sona erdi. Aslıhan, Songül Karlı'dan ilk gününde 5 puan almayı başardı. Diğer kayınvalideler de en çok Aslıhan'ın yemeğini beğenerek yüksek puanları ona verdi. Toplamda 17 Puan alan Aslıhan, 18 Ekim Pazartesi gününü birincilikle tamamladı. 18 Ekim Pazartesi gününde puan durumu; 17 Puan Aslıhan, 13 Puan Yaren, 12 Puan Yeşim ve 15 Puan Damla (-2 ceza puanı ile 13'e düştü) şeklinde belirlendi.

19 Ekim Salı günü ise Gelinim Mutfakta'da hiç olmayan şey oldu! 3 gelin de aynı puanın sahibi oldu ve kura çekimine gidildi. Günün birincisi kura sonucunda belirlendi! 7 puanla günün sonuncusu olan DAMLA dışarıda kalırken 17'şer puan alan ASLIHAN, YAREN VE YEŞİM arasında kura çekimi yapıldı. Kurayı Damla'nın kaynanası çekti. Kura çekimi sonucu bir önceki günün birincisi ASLIHAN şansıyla 19 Ekim Salı gününün birincisi olmayı başardı ve üst üste 2 kez çeyrek altının sahibi oldu! Şimdi gözler 20 Ekim Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisine ve puanlamalarına çevrildi.

Gelinim Mutfakta 20 Ekim 2021 Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Çarşamba günün birincisi henüz belli olmadı. Belli olduğunda sizlerle ilk biz, Sinehaber.com farkıyla paylaşacağız, lütfen sayfayı aralıklarla yenileyiniz.

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Çarşamba Puan Durumu ve Haftalık Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler maharetlerini gösterecek, ardından kayınvalideler ve sunucu Songül Karlı oylamaya geçecek! Oylama sonucu en çok puanı alan günün birincisi olarak çeyrek altının sahibi olurken haftalık puan tablosunda birinci olan da bilezikleri koluna takacak! 20 Ekim Çarşamba gelinim mutfakta puanlamasına henüz geçilmedi. Gelinim Mutfakta 20 Ekim puan durumu belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.