Söz yazarı ve dizi oyuncusu olan 34 yaşındaki Cem Belevi ve güzel şarkıcı İrem Derici ayrıldı mı ve neden ayrıldıkları merak konusu oldu. İrem Derici ve Cem Belevi neden ayrıldı?

2010'ların başından itibaren "Zorun Ne Sevgilim", "Kalbimin Tek Sahibine" ve "Dantel" gibi hit şarkılarla tanınan ünlü şarkıcı İrem Derici ve kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ayrıldı mı ya da neden ayrıldığı konusu gündeme bomba gibi düştü.

site 1

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

İrem Derici ve Cem Belevi Ayrıldı Mı?

Yaz aylarında baş başa tatile giden ünlü şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüşlerdi. Daha sonra sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ile aşk haberlerini güçlendirmişlerdi. İkili daha sonra yaptıkları açıklama ile 8 yıllık arkadaş olduklarını belirterek haberleri yalanlamıştı. Ama ikilinin dün birbirlerini takipten çıkarması kafaları tekrar karıştırdı.

İrem Derici, ünlü şarkıcı Cem Belevi ie aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt olarak şunu ifade etmişti. “Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." açıklamasında bulunmuştu.

site 2

Peki İrem Derici ve Cem Belevi Neden Ayrıldı?

Seneler önce katıldığı Beyaz Show programında en büyük hayallerinden birinin Harbiye Açıkhava’da konser vermek olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde bu hayalini gerçekleştirerek konser sonunda gözyaşlarını tutamadı.

Harbiye açık hava konseri için 450 bin lira harcama yaptığını ifade eden ünlü şarkıcı İrem Derici sahneden kazandığını yine işine yatırdığını ve bunun kendi işine saygısı gereği yaptığını anlatmıştı. Ünlü şarkıcı İrem Derici, Bayhan Prodüksiyon’un üstlendiği “Harbiye Yıldızlı Geceler” konser serisi kapsamında 150 kişilik bir ekip ile 24 şarkılık bir repertuar hazırladı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin Harbiye açık hava konseri öncesi Cem Belevi’nin, İrem Derici için gönderdiği ve üzerinde "Tüm hayallerin bu gün gibi gerçek olsun" yazılı çiçek buketinin kulis önünde olması gözlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcı İrem Derici kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile adının aşk dedikoduları ile anılmasının ardından iddiaların gerçeği yansıtmadığını, aynı basın danışmanıyla çalıştıklarını ve arkadaş olduklarını açıklamasını yaptı.

Cem Belevi ve İrem Derici’nin yaptıkları açıklama ile arkadaş olduklarını ifade ederek aşk iddiaları yalanlanmıştı. Ama ikilinin dün birbirlerini takipten çıkması kafaları tekrar karıştırdı. Ayrıca ikilinin neden ayrıldığı da merak konusu oldu.