Yeni sezon dizileri arasında yer almaya hazırlanan Gecenin Ucunda dizisi farklı bir konu ile ekranlara gelecek. Gecenin Ucunda dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu.

Aralık 2019 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sefirin Kızı dizisinde başrol olan Neslihan Atagül dizisinin orta bölümlerinde geçirdiği bağırsak sendromu sebebiyle çekimleri yarıda bırakmıştı. Güzel oyuncu Neslihan Atagül Gecenin Ucunda dizisi ile tekrardan ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gecenin Ucunda dizisi hem konusu açısından hem de başarılı oyuncu kadrosu sayesinde ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

3_1280x720-100

Gecenin Ucunda Dizisi Konusu Ne?

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Peride Celal’ in yazarlığını yaptığı Gecenin Ucunda romanı diziye uyarlanıp ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Roman hikayesi ile okuyanları etkilemeyi başardığından dolayı dizisi de merakla bekleniyor. Gecenin Ucunda dizisinin senaryosunu ise Emre Özdur ve Başar Başaran kaleme alıyor.

Neslihan Atagül’ ün başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi bir kitap uyarlaması olarak izleyicileri ekrana kilitlemesi bekleniyor. Dizi konusu bakımında da oldukça ilgi topladı. Yazarın “yazdığım en güzel aşk romanı” dediği kitapta aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat oluşturup insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’ nin etkileyici hikayesi ele alınıyor.

2_1280x720-101

Gecenin Ucunda Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Senaryosunu ise Emre Özdur ve Başar Başaran kaleme aldığı Gecenin Ucunda dizisinin başrolünde Neslihan Atagül’ ün yer alacağı iddia edildi. Dizide yer alması beklenen güzel oyuncu Atagül’ ün uzun bir aradan sonra ekranlara dönmüş olmasına hayranları oldukça sevindi. Gecenin Ucunda dizisinin yönetmen ve diğer oyuncu kadrosu önümüzdeki günlerde belli olacak.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacağı güne hazırlanan Gecenin Ucunda dizisi hikayesi ile herkesi etkilemeyi başardı. Yeni sezona iddialı başlayan Star TV, ekranlarında yakışıklı ve yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un yer alacağı Kral Kaybederse dizisinden sonra güzel ve başarılı oyuncu Neslihan Atagül’ ün yer alacağı Gecenin Ucunda dizisi ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Star TV’ nin yeni diziler ile reytingleri nasıl etkileyeceği de merak konusu.

Star TV yeni sezona yeni diziler ile bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Gecenin Ucunda dizisi de hikayesi ile dizi severleri etkilemeyi başardı. Öte taraftan dizi yeni sezon dizileri arasında en iyileri arasında yer almaya da aday görünüyor. Dizinin başrolünde Neslihan Atagül’ ün yer alması da dikkat çekti.