Ünlü oyuncu Buse Varol ve şarkıcı Alişan’ın kızları Eliz’in doğum günün ayrı ayrı kutlaması boşanma iddialarını tekrardan gündeme getirmişti. Buse Varol geçtiğimiz günlerde alyansını çıkarmıştı. Varol çıkardığı alyansını yeniden taktı. Dikkatleri üzerin çeken Buse Varol ve Alişan çifti cephesinde neler oluyor merak konusu oldu… 

Başarılı oyuncu Buse Varol ve ünlü şarkıcı Alişan geçtiğimiz günlerde kızları Eliz’ in doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ile boşanma haberleri ile gündeme gelmişti. Ancak ikilinin daha sonra ayrı ayrı yaptığı açıklamalar ile boşanma iddiaları yalanlamıştı. Buse Varol bu süreç içerisinde alyansını çıkarmıştı. Ünlü oyuncu Varol çıkardığı alyansını tekrardan takarak dikkatleri üzerine çekti.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

3_1280x720-87

Buse Varol Alyansını Geri Taktı!

Kardeşi Selçuk Tektaş’ ı covid-19 dan kaynaklı kaybeden ünlü şarkıcı Alişan, zor günler yaşıyor. Tarifi olmayan bir acı yaşayan ünlü şarkıcı Alişan evliliğinde de sıkıntılar yaşamaya başlamıştı. Alişan bu zor günleri çocukları ile zaman geçirerek atlatmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Alişan eşi ünlü oyuncu Buse Varol olmadan çocukları ile zaman geçirmeyi tercih etti.

Aynı şekilde ünlü oyuncu Buse Varol’ un da oğlu Burak ve kızı Eliz ile yemek yaparak zaman geçirdikten sonra başka mekana eşi Alişan olmadan geçmesi akıllara ayrılık provası mı yapıyorlar acaba sorusunu getiriyor. Ünlü çiftin son zamanlarda ayrı ayrı zaman geçirmesi ve fotoğraflarda birbirlerini paylaşmaması dikkatlerden kaçmıyor.

5_1280x720-42

Buse Varol ve Alişan Barıştı Mı?

Geçtiğimiz günlerde tarifsiz bir acı yaşayan Alişan kardeşi Selçuk Tektaş’ ı koronadan kaybetti. Bunun üzerine evliliğinde de sıkıntılar yaşayan sanatçı için oldukça zor zamanlardan geçtiği söyleniyor. Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya paylaşımında, “özledim, çok özledim seni…” notuyla kardeşi ve ailesi ile  olan fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. 

Genç yaşta hayatını kaybeden Selçuk Tektaş arkasında gözü yaşlı bir eş ve iki dünyalar güzeli kız çocuğu bıraktı. Ünlü sanatçı Alişan kardeşinin ani ölümü ile büyük bir acı yaşıyor. Sanatçı ile eşi Buse Varol arasında da sıkıntıların olduğu iddia edilmişti. Kızları Eliz –‘ in doğum günün ayrı kutlayan ikili paylaşımlarında birbirlerine yer vermedi.

Ünlü oyuncu Buse Varol kızı Eliz’ in birinci yaş günü için doğum günü partisi hazırladı ve sosyal medya hesabından birçok fotoğraf paylaştı. Varol’ un paylaşımlarında Alişan yer almadı.Ünlü şarkıcı Alişan da annesi babası ve kardeşinin eşi ve çocuklarının olduğu fotoğrafrafı eşi Buse Varol olmadan paylaşım yaptı. Varol aile arasında olan doğum günü kutlamasında kendisinin davet edilmediğini iddia etmişti. Bu süreçte alyansını parmağından çıkaran Buse Varol bu akşam paylaştığı fotoğraf ile akılları yeniden karıştırdı. Alyansını tekrardan takan Buse Varol ile Alişan arasındaki buzlar eridi mi merak konusu oldu.