Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız’ın final yapacağı iddia edildi. Dizinin Selen’i Selma Ergeç’ten dizinin final yapacak haberlerine beklenmedik bir cevap geldi. Peki Camdaki Kız dizisi bitiyor mu? Dizi final mi yapıyor? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ ün oturduğu, yapımcılığını Onur Güvenatam’ ın üstlendiği ve başrolünde güzel oyuncu Burcu Biricik’ in yer aldığı Camdaki Kız dizisi son zamanlarda beklenen reytingi bir türlü elde edemeyince final yapacağı iddia edildi. Dizide Selen karatterini canlandıran Selma Ergeç’ ten de beklenmedik bir yorum geldi. Dizinin final yapıp yapmayacağı dizi severler tarafından merak konusu oldu.

2_1280x720-100

Camdaki Kız Bitiyor Mu?

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Gülseren Budaycıoğlu’ nun bir hastasının hayatını konu alan Camdaki Kız dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana daima sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Her Perşembe akşamı izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi reytinglerde yakaladığı başarılar ile kouşuluyordu. Ancak son zamanlarda dizinin izlenme oranlarında düşüş yaşandı ve bu durum reytinglere de olumsuz yansıdı.

Kanal D ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisi hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile ilk günden bu yana büyük ilgi topladı. Ancak son zamanlarda beklenen yaşanmadı. Dizinin izlenme oranlarında ki düşüş reytinglerde de kendini gösterdi. Düşük reytingler ile beraber dizini final yapacağı iddiası ortaya atıldı.

6_1280x720-19

Selma Ergeç Yanıt Verdi!

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu, Yeşim Aslan’ ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ ün oturduğu, yapımcılığını Onur Güvenatam’ ın üstlendiği Camdaki Kız dizisi Gülseren Budaycıoğlu’ nun bir hastasının hayatını ele alıyor. Hikayesi ile yayınlandığı ilk günden bu yana büyük başarı yakalayan dizi son zamanlarda düşük reyting oranları ile gündeme geliyor.

OGM Pictures yapım şirketinin üstlendiği Camdaki Kız oyuncu kadrosu ile de büyük ilgi topladı. Sevilen dizinin başrolünde başarılı ve bir o kadar da güzel oyuncu Burcu Biricik yer alırken diğer oyuncu kadrosunda ise Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek ve Cihangir Ceyhan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Son zamanlarda düşük reyting oranları ile final yapacağı iddia edilen Camdaki Kız dizisinin Selen karakteri Selma Ergeç’ ten beklenmedik bir yorum geldi. Dizini final yapacağı iddialarına Ergeç, “Düzeleceğiz inşallah be” şeklinde cevap verdi. Bakalım Camdaki Kız dizisini neler bekliyor. Gelecek günlerde hep beraber göreceğiz...