Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahip Friends dizisi Netflix’ten kaldırılıyor. Sevilen dizi Friends’ in neden kaldırılacağı ve nereden izlenebileceği merak konusu oldu.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Netflix 1 Ocak 2022 tarihinde How I Met Your Mother, Modern Family, Friends ve Prison Break gibi dünya çapında büyük izleyici kitlesine sahip ola dizileri yayından kaldırıyor. Her bir dizi kendi hayran kitlesini oluşturmuştu. Özellikle Friends dizisi sosyal medyada gündeme geldi. Friends dizisinin neden Netflix’ ten kaldırılacağı ve nereden izlenebileceği haberin detaylarında yer alıyor.

4-6

Friends Dizisi Neden Netflix’ten Kaldırılıyor?

How I Met Your Mother, Modern Family, Friends ve Prison Break gibi dizler 1 Ocak 2022 tarihinden sonra Netflix’te olmayacak. Sevilen dizilerin hayranları bu haber ile çok üzüldü. Bilhassa Friends dizisinin sosyal medyada gündem olması akıllara nereden izlenebileceğini ve neden kaldırıldığı sorularını getiriyor.

Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix’te yayınlandığı günden itibaren severek izlenen Friends dizisinin günümüzde bir çok sayıda izleyicisi var. Diziye yeni başlayanlar ya da tekrar tekrar izlemek izlemek isteyen hayranları Netflix’ ten 31 Aralık 2021 tarihine kadar ulaşabilir ve izleyebilir.

Dünyaca sevilen ve büyük bir izleyici kitlesi olan Friends dizisi, 20’li yaşlarda olan üç kadın, üç erken altı çeşitli karakterdeki bir arkadaş grubunun Amerika’nın New York şehrinde yaşadıkları hayat dolu hikayelerini konu almaktadır. Dizideki Racherl Green düğününden kaçıp New York’ta bulunan çocukluk arkadaşı Monica Geller’ın yanına gider. Monica Geller New York’ta bir restoranda aşçı olarak çalışmaktadır. Ardından Rachel, Monica’nın evine yerleşir ve onun arkadaş grubuna dahil olur.

Sevilen dizi Friends, ünlü olmaya çalışan oyuncu Joey Tribbiani, iş insanı Chandler Bing, masöz ve müzisyen Phoebe Buffay ve Monica’nın abisi, eşinden yeni ayrılmış paleontolog Ross Geller’dan oluşan arkadaş grubunun hayatlarını ele alan hikayedir.

3_1280x720-1

Peki, Friends Dizisi Nereden İzlenebilir?

Sevilen dizi Friends’in 31 Aralık 2021 tarihinde dünyaca bilinen dizi ve film platformu Netflix’ten kaldırılması hayranlarını oldukça üzdü. Büyük bir hayran kitlesine sahip Netflix’in oyuncu kadrosu da oldukça beğeniliyordu. Friends dizisi 1994-2004 yılları arasında çekilmiş ve toplam 10 sezon 235 bölümden oluşmaktadır.

Netflix’ten kaldırılacağı için sosyal medyada gündem olan Friends dizi Jennifer Aniston - Rachel Green, Courteney Cox - Monica Geller, Lisa Kudrow - Phoebe Buffay, Matthew Perry - Chandler Bing, David Schwimmer - Ross Geller ve Matt LeBlanc - Joey Tribbiani gibi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahiptir.

Milyonlarca izleyici kitlesine sahip Friends’ in Netflix’ ten kaldırılacağı haberi hayranlarını oldukça üzmüşe benziyor. Netflix aslında çok sayıda içeriğini kaldırma kararı aldı. Bunlar, Modern Family, Prison Break, Fullmetal Alchemist, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Young Justice, Transformers Prime, Save Me, My Pride, Depo Savaşları, Transformers: Rescue Bots, Max ve Ruby gibi diziler 1 Ocak 2022 tarihinden sonra Netflix’ten yayınlanmayacak.

Bu kararların ardından en sevilen komedi dizilerinden olan Friends sosyal medyada gündem oldu. Peki Friends diziş neden kaldırılacak? Friends dizisinin hakları HBO Max’e geçtiğinden dolayı bundan sonra Netflix’te yayınlanmayacak. Ama 2022 senesinde gelmesi beklenen HBO Max hala Türkiye’de bulunmamaktadır. Friends dizisinin Türkiye’deki izleyenleri Blu TV üzerinden izleyebilecek.