Birisi Kanal D’nin göz bebeği diğeri Fox TV’nin gözbebeği iki dizi. Birisi Pazartesi günlerinin diğeri ise Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni.

Fox TV’de geçtiğimiz Pazartesi ekrana gelen Yasak Elma yine tüm rakiplerini geride bırakmıştı. Başta Eda Ece olmak üzere tüm oyuncuları seyircinin yakın takibinde olan sempatik dizide yine Biran Damla Yılmaz’ın hayat verdiği Kumru ortalığı karıştırmış ama her şeye rağmen bombayı ise usta oyuncu Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakteri yani babası patlatmıştı. Yani baba-kız Yıldız’ın bir gün kalbine indirmeye ant içmişler.

Ekranlarda 5.sezonu yaşayan dizi, temposunu hiç düşürmeden yeni kadrosu ile de Pazartesi günleri tüm beğenileri toplamaya devam ediyor ve anlaşılan ne oyuncularının nede senaristlerinin ipi bırakmaya niyeti yok.

yasak-elma-ekranlara-boyle-veda-ediyor_1620644162

Diğer dizimiz Sadakatsiz ise geçtiğimiz Çarşamba günü yine ekranlardaydı. Yasak Elma’ya göre daha genç bir dizi ama hikayesi ve oyunculukları ile seyircinin kalbine yerleşmeyi başarmış bir dizi de aynı zamanda. Sadakatsiz de en az Yasak Elma kadar başarılı bir şekilde oyuncu kadrosuna yeni sezonda farklı isimleri dahil eden bir dizi oldu. Diziye ve tabi ki bizimde hayatımıza bir Aras karakteri geldi ki karaktere can veren isim Berkay Ateş’i hepimiz ezberledik ekran başında. Geçtiğimiz bölümde asilliğine ve hassaslığına yakışır şekilde yine Asya ile ekran başındaki bizlerin aklını başından almayı başardı.

Ekranların bu iki sevilen iki dizinin yapım yapımcıları ve başarıları dışında bir ortak noktası daha varmış meğer. Oyuncularının zevkleri.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

asgdbhfngb

Söylediğimiz gibi diziler başarılı, izleyiciler de buna bağlı olarak dikkatli olunca bazı detaylar da göze battı. Geçtiğimiz Pazartesi Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma’nın son bölümünde dizinin huysuz kadını Kumru’nun üzerinde olan kıyafetin aynısı, yine geçtiğimiz Çarşamba günü Kanal D ekranlarındaki Sadakatsiz’in son bölümünde bu defa bu dizinin huysuzu olan Derin’in üzerinde görüldü.

Yani birer gün ara ile iki başarılı dizinin iki huysuz kadını aynı kıyafeti giyerek pişti olmuşlardı. Belki de aynı haftaya denk gelmese bu kadar dikkat çekmezdi ama bu pişti durumu hem sosyal medyada hem de magazinde geniş bir yer buldu. Sizlere ne ifade etti bilmiyoruz ama biz bu durumu çok sempatik bulduk. Sonuçta ikiside bizim dizi. İkisi de bizim huysuz. Tabi bu arada bu duruma en çok içerleyenin hatta ağlama krizi geçirenin Derin karakteri ile sevgili Melis Sezen'in olduğuna yemin edebiliriz ama ispatlayamayız.