Fox Tv ardı ardına finale hazırlanıyor. Kanala Onur Tuna'lı Mahkum, Hazal Kaya'lı İmkansız, Şebnem Bozok'lu Elbet Bir Gün, El Kızı geliyor final dizileri belirleniyor!

Fox Tv'de yeni sezona en hızlı başlayan kanallardan biri oldu. Ardı ardına yeni diziler ve finallerle yeni sezon startını verdi. 

Yaz sezonun bitmesi ile eski diziler döndü aynı zamanda yeni dram dizileri de tek tek başlamaya devam ediyor. Fox Tv'de en çok dizi siparişi veren kanallardan biri oldu.

Yeni sezonda önce Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisine final yapan kanal daha sonra yeni dizilerinin gözünün yaşına bakmadı. 

Yeni sezon için henüz başlattığı başrolünde Barış Kılıç ve Aslıhan Güner ve Timur Acar'ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı düşük reytinglerini yükseltemedi ve fişi çekildi. 

Fox daha sonra ise en büyük tepkiyi Son Yaz dizsini bitirerek aldı. Alperen Duymaz ve Ali Atay'ın başrolünde yer aldığı Son Yaz dizisi sosyal medyada her ne kadar kuvvetli olsa da reytinglere oldukça düşük seyretti. Yeni sezon çin kadrosuna yeni oyuncular katan dizinin umutları boşa çıktı ve dizi daha yeni sezona başlar başlamaz final kararı verildi.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Fox Tv'de 2021-2022 sezonu yeni dizilerinden daha henüz yayınlanmayı bekleyen diziler için de yer açılması bekleniyor. Bu da demek oluyor ki Fox finallere devam edecek.

Fox Tv daha yayına koymadığı Onur Tuna'lı Mahkum, Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'lu İmkansız, Şebnem Bozoklu'lu Elbet Bir Gün için yer açmayı bekliyor. Bu da demek oluyor ki kanal şu an yayınlanan dizilerden yine final yapmaya devam edecek. Onlardan finale en yakın olanı reytinglerde güçlü rakipleri Kanal D'de Yargı ve TRT'de Teşkilat'a karşı düşük seyerden Yalancılar ve Mumları dizi ilk final yapan dizilerden biri olacak gibi.

Şu an için Evlilik Hakkında Her Şey, Yasak Elma ve Aşk Mantık İntikam reytinglerde yer edinmiş gibi görünyorken bu hafta Aşk Mantık İnrtikam'da düşük reytingler alması dizinin hayranlarını korkuttu. Bekleyen diziler için hangi diziler final yapacak merak konusu.