FOX TV ekranlarında yakında başlayacak olan Mahkum dizisi, daha yayına girmeden tartışma ve huzursuzlukların odağına yerleşti. Merakla beklenen dizi kanal yönetimini sorgulatmaya başladı. Mahkum dizisinde huzursuz eden ne? Mahkum dizisinin yarattığı tartışma ne?

“Innocent Defendant” uyarlaması olarak FOX TV ekranları için hazırlıkları süren dizi önce oyuncu kadrosunda yaptığı ani değişiklikle gündem olmuştu. Şimdi ise merakla beklenen Mahkum dizisinin olayı ve sorunu bambaşka.

Konusunun ilginçliği ve oyuncu kadrosunun renkliliği ile ciddi bir merak uyandırmış olan dizi Mahkum’dan beklentiler çok fazla ve iddialı bir şekilde ekranlara geleceği kesin.

Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğunda olacağı Mahkum dizisi Fatih Aksoy yapımcılığı ile ekranlara geliyor olacak. Yayınlanan tanıtım fragmanları ile de büyük bir kitleye ulaşıp merak uyandırmış durumda.

s-fdfe9acefcc7eb41cc24ecac439deeaafea2743f

Özellikle İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna oyunculuğu ile ekrana gelecek olması dikkat çekiyor. Yakışıklılığı ve çok yönlü bir sanatçı olmasının yanında ekranlarda özlenen bir yüz olmasının da etkisi ile Onur Tuna Mahkum dizisine ayrıca bir kitleyi zaten şimdiden bağlamış durumda.

Yaşına göre imza attığı başarılar ve oyunculuk kalitesi tartışmaya kapalı olan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü temelli İsmail Hacıoğlu ise Mahkum dizisine olan heyecanı zirveye çıkartan isimlerden kesinlikle.

mahkum-dizisi_2198207

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Eşi ve kızını öldürmekle suçlanan idealist bir Cumhuriyet Savcısı’nın mücadelesini konu edinen dizinin tanıtım fragmanları sonrası ekranlara gelen kareler harika bir dizinin başlayacağı sinyalleri ile yorumlanırken dizinin yer alacağı kanal huzursuzluk yaratmış durumda.

Dizi kıyımcısı olarak nam salan FOX TV’nin düşük reyting sonuçlarına göre hiç zaman tanımadan dizileri ekrandan kaldırması konuşulurken özellikle son zamanlarda aldığı kararlar tepki çekmeye başlamıştı zaten. Birçok kaliteli yapıma şans vermezken Elkızı gibi sıradan bir diziyi ekranda tutma çabası sorgulanır olmuştu. Son haber olarak Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy gibi önemli oyuncuların yer aldığı umut vadeden dizi Misafir’in de yayından kalkacağı haberi tepki çekmişti.

Şimdi Mahkum gibi gerek oyuncuları gerekse konusu ile yine kalitesini başında gösteren bir yapımın da FOX TV’de yayınlanacak olması tedirginlik yaratmış durumda ve sosyal medyada izleyiciler tarafından bu tedirginlik dile getirilerek tartışma konusu olarak gündemde. İzleyiciler kurgusu ve oyuncuları ile bu kadar merak edilen bir dizinin kanal yönetimi sebebi ile harcanmasından haklı olarak çok korkuyor.