ATV’nin 2008’den itibaren gündem olan programı Müge Anlı İle Tatlı Sert bu defa başka bir gündem konusu ile merak oldu. Müge Anlı sonunda aşkı buldu yorumlarına neden olan paylaşım bizzat Müge Anlı’nın kendisinden geldi. Müge Anlı’nın sevgilisi kim? Müge Anlı kiminle aşk yaşıyor?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezuniyeti sonrası Kadir Has Üniversitesi'nde hukuk alanında yüksek lisans yapan başarılı sunucu Televizyonculuk kariyerine Kanal 6'da Top Secret programını sunarak başlamıştı. Kariyerinin ilk yıllarında magazin gazeteciliği yapan Müge Anlı bir dönemde Vatan Gazetesi'nin magazin müdürüydü.

1999 yılında meslektaşı Burhan Akdağ ile evlenip, 2008 yılında boşanan Müge Anlı magazin gündeminde her ne kadar yer almak istemese de bu olaylı boşanma nedeni ile magazinde oldukça konu olmuştu. Eski eşi Burhan Akdağ’ın sert tutumlarına ve savaşına maruz kalan başarılı isim dönem dönem hakkında çıkan yasak aşk iddiaları ile boğuşmuştu.

atv-muge-anli-sansur-olayinda-ken-0YKS_cover

Geçtiğimiz gün Sosyal Medya hesabından "Böyle güzel bir öğle yemeği kaç kişiye nasip olur ki?" notuyla paylaştığı bir ayıcık ve üzerindeki “afiyet olsun dünya güzeli” yazısı gündeme Müge Anlı’yı tekrar aşk haberleri ile getirdi. Dolayısı ile başarılı sunucunun aşk arşivi de tekrar araştırma konusu olup dillere düştü.

MÜGE ANLI AŞK HABERLERİNİN ASLI NE?

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Müge Anlı’nın evlenip boşandığı Burhan Akdağ’ın evlilik öncesi beraberliklerinde başka bir kadınla evli olup, Müge Anlı için boşanmış olması Müge Anlı’nın yasak aşkı diye tekrar gündeme gelirken, olaylı boşanmaları sonrası Burhan Akdağ’ın öfkesini alamayıp Müge Anlı’nın evli bir adamdan hamile olduğu haberini yayması yine arşiv haberleri ve çok eski olmasına rağmen tekrar gündeme gelmiş durumda.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma Anlı'nın takipçileri tarafından''Ateş bacayı sardı'', ''Her şeyi bulan Müge, aradığı aşkı da buldu'' gibi yorumlar yapılırken bir takipçisi iseson günlerde Müge Anlı'ya program çıkışlarında çok fazla hediye geldiğine dikkat çekti.

Müge Anlı’nın sosyal paylaşımı sonrası hayatında özel bir erkeğin var olduğuna neredeyse herkes emin olmuş durumda ama bir gerçek var ortada, böyle birisi varsa bile Müge Anlı istemediği müddetçe ismini öğrenemeyiz zira ağzı yanan Müge Anlı bu konuda belli ki bu defa çok temkinli davranıyor.

muge-anli-2-271120218efa38de