FOX Tv'de dizi kıyımı devam ediyor! Sezonda en çok dizi çeken ve final yaptıran kanal olarak nam salan Fox TV 2 önemli dizisini birden final yaptırıyor! Dizinin hayranları çıldıracak!

Fox Tv'de diszi kıyımları devam ediyor! Bir sezonda en çok dizi çeken ve final yaptıran kanal olmasıyle nam salan Fox Tv'den 2 final haberi daha geldi!

Bu sezon önce başrollerinden Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı sosyal medyada büyük ve güçlü bir hayran kitlesi olan Son Yaz dizisini ani bir kararlar final yaptıran Fox Tv büyük umutlarla çektiği Uzak Şehrin Masalı sonrası geçtiğimiz günlerde de henüz 3. bölümde olan başrolünde Elçin Sangu, İsmail Demirci, Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Şafak Pekdemir gibi oyuncuların yer aldığı Yalancılar ve Mumları için final kararı çıkartmıştı.

Fox Tv bir yandan final yaparken diğer yandan sırada beklettiği dizileri için de gün sayıyor. Final yapan dizilerin yerine hangi yeni dizi hangi gün gelecek? Mahkum dizisi güçlü dizilere rakip mi olacak yoksa daha uygun bir günde mi yayınlanacak?

Fox Tv'den 2 dizinin hayranları için kötü haber geldi. 2 dizi arka arkaya final yapamay hazırlanıyor!

2 DİZİYİ DAHA FİNALE SÜRÜKLEDİ!

Fox tv'de final haberleri devam ediyor. Kanal bu sezonun iddialı yapımlarından 2 dizisi için daha final açıkladı! Fox tv yönetimi 2 dizisinin daha üzerini çizdi!

KANUNSUZ TOPRAKLARN FİNAL YAPIYOR

Geçtiğimiz 2 hafta boyunca ara veren Kanunsuz Topraklar seyircisine kendisni unutturdu. Çarşamba akşamları Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerine rakip oladuğu halde 2 hafta ara veren Kanunsuz Torapklar kendisini unutturdu. Dizi dün yayınlanan yeni bölümünde 10. sıralara kadar geriledi.

Fox Tv bir dönem dizisi olan ve bu nedenle maddi olarak daha yüklü çekim mebalaları olan başrolünde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi için final kararını verdi.

ELBET BİR GÜN DİZİSİNİN DE FİŞİ ÇEKİLDİ

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

Başrolünde Sinem Uysal ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Elbet Bir Gün dizisinin de fişi erkenden çekildi.

Kanaldan bir diğer final haberi ise yeni dizi Elbet Bir Gün dizisinden geldi. Perşembe akşamları Camdaki Kız dizisine rakip olması imkansız görülen Elbet Gün beklenildiği gibi daha 5 bölüm dahi olmadan final kararı aldı.