FOX TV ekranlarının Azra’sı Netflix ekranlarındaki Kulüp’ün Matilda’sı neden ağladı? Gökçe Bahadır’ı bu kadar etkileyen ne oldu?

Gökçe Bahadır’ın başrolü aldığı, ilk bölümü ile 21 Eylül 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında gösterime giren başarılı dizi ilk gün aldığı başarıyı koruyarak devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi varken oluşacak reyting kaygısını da yersiz olduğunu her hafta artarak gelen başarısı ile boşa çıkarttı.

Orjinali bir BBC yapımı olan The Split adlı dizi uyarlaması olan Evlilik Hakkında Her Şey, gerek uyarlamadaki başarısı ile gerekse güçlü oyuncu kadrosu ile her hafta sosyal medya gündeminde beklediği ilgiyi de buluyor.

gökçe kapak

Gökçe Bahadır’ın diğer bir başarısı olan Netflix yapımı Kulüp dizisi ise ilk haftasında Netflix’in en çok izlenen dizisi olarak büyük bir başarı yakaladı.

5 Kasım 2021 tarihinde Netflix ekranlarında yayınlanan O3 medya yapımı, Aysin Akbulut, Rana Denizer ve Necati Şahin’in senaryolaştırdığı, Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin yönettiği dizi Türk Dizi tarihine şimdiden geçmiş durumda.

gökçe4

Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi usta isimlerin yer aldığı dizi İstanbul Beyoğlu civarında çekilmiş olan bir dönem dizisi olarak ekranlara geldi.

Her iki yapımda da Gökçe Bahadır’ın oyunculuğu büyük takdir topladı. Bilindiği üzere Gökçe Bahadır mesleğine en çok saygı duyan ve oyunculukta en başarılı isimlerden. Bu sebeple hiçbir başarısı aslında tesadüf ya da şans değil.

gökçe8

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır verdiği özel bir röportajda Kulüp dizisindeki rolü ile ilgili açıklamalarda bulunurken canlandırdığı Matilda karakterinin acısına değindi. Role girmek için verdiği çabanın çok fazla olduğunu fakat role girdiği anda Matilda’nın acısı ve duygularının ağırlığını hissederek tüm set boyunca dokunsalar ağlayacak durumda olduğunu anlattı.

Başarılı oyuncunun rol aldığı bazı dizileri meraklısı için aşağıda derliyoruz.

2001      Tatlı Hayat         

2002      Beşik Kertmesi                 

2003      Mühürlü Güller                

2003-2005          Hayat Bilgisi      

2004      Yol Palas Cinayeti                           

2005      Yine de Aşığım                                 

2006-2010          Yaprak Dökümü                               

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

2011      Sensiz Olmaz     

2012-2013          Kayıp Şehir         

2013-2015          Aramızda Kalsın               

2015-2016          Hatırla Gönül    

2017      Adı Efsane          

2017-2018           Ufak Tefek Cinayetler   

2020      Menajerimi Ara               

2021-    Evlilik Hakkında Her Şey               

2021      Kulüp