Son günlerde eşi ile boşanma süreci sonrasında gündemden düşmeyen bir isim var. Feryal Gülman. Yasak Elma dizisinin de senaryosunda esinlendiği dönem dönem fısıltı olarak da konuşulan Kemal Gülman ve Feryal Gülman çiftinde merak konusu olan ve magazinde sadece Kemal Gülman’ın eşi olarak bilinen, tanınan Feryal Gülman aslında kim?

Aslında iş insanı olan Feryal Gülman 1964 Ankara doğumlu. Küçük bir yaşta babasını kaybeden Gülman İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu.

Arasında 32 yıl yaş farkı olan 21 yıllık eşi Kemal Gülman ile  boşanması ile gündeme gelen Feryal Gülman, Alarko ile başlayan iş hayatını Leyla Alaton ile kurduğu ortaklık ile gayrimenkul sektöründe sürdürüp iş hayatında var olan güçlü bir kadın aslında.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

feryal-gulman-7-yildir-siddet-goruyorum

Kemal Gülman’dan aldığı evlilik teklifini kabul ederek işini bırakan Feryal Gülman bir çocuk sahibi olduğu eşinden 7 yıldır şiddet gördüğünü belirterek başlattığı boşanma konuları ile manşetlerden düşmüyor.

dudak-pwMK

Son olarak iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Eda Cideli ile seyahat eden Kemal Gülman ile aynı uçakta denk geldiklerinde gündem oldu.  Kemal Gülman’ın bu karşılaşma sonrası “belasını arıyor bu kadın” diye demeç verdiği zehir zemberek sözlerine hedef olan Feryal Gülman ise sadece “Şaşırdım karşılaşmamıza” diyerek yanıt vermekle yetindi.

Kemal Gülman ve Feryal Gülman evliliğinde ve kapışmasında son durum merakla bekleniyor.