Kemal Gülman genç avukat sevgilisi Eda Cideli ile uçakta boşanmak üzere olduğu eşi Feryal Gülman ile denk geldi! Kemal Gülman bunun üzerine "Bu kadın belasını arıyor" dedi

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Eda Cideli ile Fransa'ya gitmek üzere uçağa binen cemiyetin ünlü siması Kemal Gülman olaylı bir boşanma aşamasında olduğu eşi Feryal Gülman'la aynı uçakta pişti oldu!

Kemal Gülman aldtattığı ve boşanmak üzere olduğu Feryal Gülman ile karşılaşması üzerine kendisini görüntüleyen muhabirlere, "Bu kadın belasını arıyor!" dedi.

Cemiyetin olaylı boşanma davasının özndeleri Kemal Gülman ile Feryal Gülman arasında sular durulmuyor. Fox Tv'dew yayınanan Yasak Elma dizisinin kendilerinden ilham alındığı bilinen çift bu sefer uçakta denk geldi.

Kemal Gülman 2 yıldır birlikte olduğu davasının avukatı Eda Cideli ile Fransa'ya uçarken boşanma aşamasındaki eşi Feryal Gülman'la pişti oldu.

Fransa'nın Nice şehrine seyahat etmek üzere çıkan Kemal Gülman ve genç sevgilsi, boşanmak üzere olduğu Feryal Gülman ile aynı uçakta denk geldi. 

Kemal Gülman uçaktan indiğinde muhabirlere "Bu kadın belasını arıyor" dedi!

Feryal Gülman ise muhabirlere bu karşılaşma için "Uçakta gördüm, şaşırdım. Boşanma sürecimiz devam ediyor." demekle yetindi.