Ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz yıllarda oynadığı bir diş macunu reklamındaki rol arkadaşından şikayetçi oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi ünlü oyuncularla başrol paylaşan yetenekli oyuncu Ezgi Mola, 2016 yılında oynadığı bir diş macunu reklamında beraber rol aldığı arkadaşından kendisini yıllardır taciz ve tehditte bulunduğunu, rahatsız ettiğini söyleyerek şikâyet etti.

3_1280x720-63

Ezgi Mola 6 Yıl Boyunca Tacize Uğramış!

Masumlar Apartmanı dizisinde ünlü oyuncu Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzel, Gizem Katmer, Tansel Öngel ve Aslıhan Gürbüz gibi birbirinden yetenekli isimler ile beraber rol alıyor.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, altı yıl önce oynadığı bir reklamda rol arkadaşı Kemal Kahraman’ın kendisini tehdit ve taciz ettiğini ifade ederek şikayet etti. Güzel oyuncu Ezgi Mola, 2016 senesinde bir oyununa gelen Kemal Kahraman’ın kendisini tanıttığını ve çiçek verdiğini söyledi. Daha sonra Mola’nın bütün oyunlarına gitmeye devam etmiş. Ardından Kemal Kahraman’ın kendisini 6 yıldır taciz ve tehditte bulunarak rahatsız ettiğini ifade etti.

2_1280x720-65

Ezgi Mola Kemal Kahraman’dan Şikayetçi Oldu!

29 Mart 1983 tarihinde doğan Ezgi Mola, yıllar önce oynadığı bir diş macunu reklam filminde beraber rol aldığı Kemal Kahraman’dan şikayetçi oldu. Ünlü oyuncu altı yıldır tacize uğradığını söyleyerek Kahraman’ın ayrıca tehditlerde de bulunduğunu söyledi. Ünlü oyuncunun bu şekilde tacize ve tehdit edilmeye uğramış olması sosyal medya da gündem oldu. Ezgi mola hayranları sosyal medyada binlerce destek mesajı gönderdi.

Güzel oyuncu Ezgi Mola yıllar önce bir reklam filminde beraber rol aldığı Kemal Kahraman hakkında şikayetçi oldu. Bir gün ünlü oyuncu Ezgi Mola’ın karşısına çıkan Kemal Kahraman “Bir şey konuşmak istiyorum” demesinin üzerine Mola ise “Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz?” şeklinde yanıt vermiş. Bu konuşmanın üzerine güzel oyuncu Ezgi Mola aracına bindiğinde Kemal Kahraman üzerine doğru yürüyerek "Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni. Gününü göreceksin" şeklinde tehditlerde bulunarak kaportayı tekmelediği söylendi.

Ezgi Mola’nın diş macunu reklamında beraber altı yıl önce rol aldığı Kemal Kahraman’ı şikayet etmesi üzerine savcılık önlemler aldı. Güzel oyuncu Ezgi Mola’nın “Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim” sözlerine karşı savcılık Molayı haklı buldu. Ardından Savcılık ünlü oyuncuyu rahatsız eden Kemal Kahraman’ a iki ay uzaklaştırma kararı verdi.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Takıntılı hayranlar açısından sıkıntı yaşayan birçok ünlü isim daha var. Geçtiğimiz günlerde evini taşımak zorunda kalan Aleyna Tilki bunlardan bir tanesi. Ayrıca yine yakın geçmişte Serenay Sarıkaya’da saldırıya uğramıştı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya KADES çağrısı yaparak bu konunun hassasiyetine vurgu yaptı.

Serenay Sarıkaya bu konu ile ilgili olarak “Geçtiğimiz birkaç aylık süre boyunca bana, iş arkadaşlarıma, yakın çevreme zarar verme eğiliminde olan, korku dolu anlar yaşatan, tehdit eden ve psikolojik baskı yaratan şahısla ilgili Emniyet teşkilatımızın olaya müdahale etmesi ve konuyu adli birimlere taşıması sonucu mahkeme tarafından bir karara varıldı. Bu süre zarfında kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi, etrafımdaki sevdiğim insanları koruyamadığım duygusu ile ne kadar kahrolduğumu sizlere tarif etmem mümkün değil. Çok ama çok üzgünüm...Bu ve benzeri nice hikâyeleri her gün bir sürü kadının yaşadığını bilmenin verdiği sorumluluk ile bu mesajı paylaşmak istedim. Polis ekipleri ‘KADES’ uygulamasından bahsetti. Tüm kadınların telefonunda mutlaka olması gereken bu uygulama; doğrudan yakınınızda olan ilgili birimleri haberdar ediyor ve daha hızlı müdahaleyi mümkün kılıyor. Lütfen yükleyin... Yalnız değiliz...” şeklinde açıklama yaptı.