Geçtiğimiz günlerde organizatör Erkan Özerman, bir dönem aşk yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın ile ilgili yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Konu ile ilgili ilk açıklama Azra Akın’dan geldi.

Organizatör Erkan Özerman, bir dönem birlikte olan Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yaptığı konuşma ile herkesi şok etti. Organizatör Özerman, “Azra, Kıvanç’ı elden kaçırma korkusu ile iftira attı” ifade etti. Azra Akın konu hakkında flaş bir açıklama yaptı.

2_1280x720-64

Azra Akın’dan Erkan Özerman’a Yanıt Gecikmedi!

Best Model Of Turkey ve Best Model of The World‘ün kurucusu olan Erkan Özerman, geçtiğimiz gün katıldığı programda ünlü manken Azra Akın’ a ağır sözlerde bulundu. Erkan Özerman’ ın bu sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir yarışmadaki erkek mankenleri taciz ettiği iddiası ile gündem olan Özerman ünlü manken Arza Akın ile ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında olay yaratacak iddialarda söyledi.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

2002 Miss World’ de Dünya Güzeli Azra akın ve bir dönem beraber olan 2002 Best Model of the World seçilen Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin sevgili olduğu zamandan bahseden Özerman, “Onun Kıvanç’a attığı iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık  O Amsterdam'da oturuyor. Oğlan Paris'de çalışıyor. Telefon açıyor 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç’a atılan iftirayı burada anlatamam” şeklinde açıklama yaptı.

3_1280x720-62

Azra Akın’dan Jet Açıklama!

Best Model Of Turkey ve Best Model of The World‘ün kurucusu olan Erkan Özerman bir dönem aşk yaşayan 2002 Miss World’ de Dünya Güzeli Azra akın ve 2002 Best Model of the World seçilen Kıvanç Tatlıtuğ’ un beraber olduğu dönem ile ilgili olarak yaptığı açıklama ile herkesi şaşırtmıştı. 40 yaşındaki ünlü manken yaptığı açıklama ile söylenenlere yanıt verdi.

Organizatör Erkan Özerman’ ın Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yaptığı açıklama sonucunda ünlü manken Azra Akın’ ın menajeri Yasemin Kök hukuki süreci başlattıkları şeklinde açıklama yaptı. Yasemin Kök, “Erkan Özerman’ın  Azra Akın, ailesi ve çocuğu ile ilgili yaptığı açıklamalar gerçek dışıdır. Yapılan itibar sarsıcı ve yalan açıklamalarla ilgili hukuki ve cezai süreç başlatılmıştır. Dönem dönem bu şekilde Azra Akın'ın itibarına saldırmayı alışkanlık haline getirmiş Erkan Özerman'a yargı gerekli cevabı verecektir” şeklinde açıklama yaptı.