Uzun bir süredir aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ve güzel oyuncu Hande Erçel çiftinden kötü haber geldi. Çift dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. Gözde çiftin neden ayrıldığı da sevenleri tarafından merak ediliyor.

2020 ile 2021 yılları arasında Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin setinde taşınan ünlü oyuncu Hande Erçel ve yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin aşk yaşadıkları iddiaları ile magazin gündemine düşmüşlerdi. Ardından Maldivler tatilinde aşk yaşadıkları yönünde çıkan haberleri doğrulayan güzel çiftten kötü haber geldi.

4_1280x720-50

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Ayrıldı!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde yer alan 28 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel ve 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin yaşadıkları aşk ile hayranlarını mest ediyordu. Dolayısı ile ünlü çiftin ayılık haberi karşısında şaşkına dönen sevenleri çiftin neden ayrıldığını merak etti.

Sosyal medyanın en gözde çiftlerinden olan Hande Erçel ve Bürsin’in beraber yaptıkları paylaşımlar saniyeler içinde binlerce beğeni alıyor. Sosyal medya paylaşımları ile sevenlerini daha da mest eden çiften gelen ayrılık haberi bütün sevenlerini hüzne boğdu.

28 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel ve 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde yer alıyordu. Ünlü çiftin set arkadaşlığı aşka dönüştü. Erçel ve Bürsin’ in yeni bir aşka yelken açması ile dizinin izlenme oranlarında da artış oldu. Ayrıca hem dizi seveler hem de ünlü çiftin ayrı ayrı hayranları da ikiliyi çok yakıştırıp seviyordu.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

2_1280x720-63

Büyük Aşk Neden Bitti?

Fox TV’nin en çok sevilen dizilerinden olan Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp yeni bir aşka yelken açan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’ den bugün kötü haber geldi. İddiaya göre sosyal medyanın da en gözde çifti olan Erçel ve Bürsin çiftinin bir haftadır ayrı oldukları oldu. Bu haber ile çiftin neden ayrıldığı da merak konusu oldu.

34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’den önce güzel oyuncu Hande Erçel üç yıl süren ve hatta evlenecekleri düşünülen ünlü sanatçı Murat Dalkılıç ile de istediği mutluluğu yakalayamamıştı. 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ilişkinin neden bittiğine yanıt olarak “İlişki içindeki alev bitince biter. O alev ayakta tutuyor ilişkiyi. İlişki içinde, ilk önce karşı tarafı düşünürüm onun ne istediğine önem veririm merak ederim, önceliğim karşı tarafın ne istediğidir” şeklinde açıklama yapmıştı.

Güzel Oyuncu Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Erçel ve Bürsin çiftinin ilişkisi dolu dolu geçiyorken bir anda böyle bir kararın alınmış olması herkesi şaşırttı. Ayrılık kararı alındığı yönündeki iddialara henüz bir açıklama gelmedi.

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp daha sonra aşk yaşayan ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve ünlü oyuncu Hande Erçel’den ani ayrılık kararı geldi. Romantik komedi türündeki dizinin sosyal medya paylaşımlarında da büyük ilgi gören çiftin ayrılık kararı akıllara” neden ayrıldılar” sorusunu getiriyor.

Güzel oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel’in 30. doğum gününü kutlamak için ablasının eşi Caner Yıldırım ve yeğeni Mavi ile Sapanca’ya gitmişti. Ancak kutlamalara yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in katılmadığı gözlerden kaçmadı.

İddialara göre Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ilişkisini güzel oyuncu bitirdi. Bürsin’in barışma çabalarına karlık olarak Erçel’in net olarak olumsuz cevap verdiği söyleniyor. Hatta yakışıklı oyuncu Bürsin sevgilisi ile barışmak için yakın çevresini araya soktu. Ancak Erçel’in arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüşü yok” dediği iddia edildi.