Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı? Evlilik Hakkında Her Şey hangi diziden uyarlama? Evlilik Hakkında Her Şey konusu ne? Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları?

Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ilk bölümü ile fena sayılmayan bir başlangıç yaptı. Salı günleri zorlu rakipleri bulunan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hem oyuncuları hem de konusu ile dikkatleri üzerine çekti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk bölümü oldukça başarılı bulundu. Peki Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hangi diziden uyarlama? merak edilenler arasında yer aldı.
Evlilik Hakkında Her Şey dizisi İngiliz yapımı olan The Split dizisinden uyarlamadır. Ülkemize MF Yapım ile getirilen, yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu ise Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un uyarladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı günleri yayınlanacak.

Evlilik Hakkında Her Şey Konusu Ne? The Split konusu ne?

Cevher ailesinin birbirinden çok farklı kendi ayakları üzerinde duran birbirinden başarılı ve güçlü dört kadınını izleyeceğimiz Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir evliliğin her aşamasını göreceğiz.

Ülkenin en başarılı boşanma avukatlık bürosuna sahip anne Çolphan'ın önderliğinde birbirinden başarılı avukat kızlarının yıllar önce kendilerini terk eden babaları bir gün yıllar sonra ortaya çıkacak ve her şey allah bullak olacaktır.

Dizide Sumru Yavrucuk'un canlandırdığı Çolpan boşanmış, Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Azra uzun yıllardır evli, Tülin Ece'nin canlandırdığı Güneş evlilik arifesinde ve Gökçe Eyüboğlu'nun canlandırdığı Sanem ise evliliğe tamamen uzak kadınlardır.. Dizide boşanma aşanmasındaki müvekkillerin hikayelerinin dahil olmasıyla dizide aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini dair her şey izleyicinin gözleri önüne serilecektir.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KİM?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin ilk bölümünde ise konuk oyuncu olarak Neslihan Yeldan yer alıyor.

Salı günleri bakalım güçlü kendi ayakları üzerinde duran kadınları türk halkı izleyecek mi yoksa mafya, ezilen kadın, tecavüz, taciz, şiddet, savaş, bol acıtasyon dizilerini mi yine seçecek..