Evlilik Hakkında Her Şey Sanem kim? Evlilik Hakkında Her Şey Sanem gerçek adı ne? Gökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu nereli? Gökçe Eyüboğlu dizileri?

Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Fox Tv'de ikinci bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Yeni sezon dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları merak edildi.

Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ilk bölümü ile başarılı bulundu. İstediği oy oranlarını alamasada da Salı günü Masumlar Apartmanı'na karşı iyi bir giriş yaptı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sanem karakteri dikkatleri üzerine çekti. Evlilik Hakkında Her Şey Sanem kim merak edildi. Dikkatli izleyicilerin Kadın dizisinden hatırladığı Gökçe Eyüboğlu kim merak edildi. 

Evlilik Hakkında Her Şey Sanem kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Sanem gerçek adı ne? Gökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu hangi dizilerde oynadı? Gökçe Eyüboğlu nereli? Gökçe Eyüboğlu kaç yaşında? Gökçe Eyüboğlu evli mi? Gökçe Eyüboğlu sevgilisi kim?,

Gökçe Eyüboğlu kimdir?

1983 Ağustos doğumludur. Çocukluğundan beri oyunculuğa olan ilgisini profesyonelliğe taşımıştır. Henüz Orta okulda yken oyun yazmaya başlayan Gökçe Eyüboğlu, okul hayatında her dönem tiyatro kulüplerinde yer almıştır.

Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi'nde eğitim almaya başladı ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalıştı.

Sektörün önde gelen isimleri Murat Atıl, Sungun Babacan gibi isimlerinden diksiyon, seslendirme eğitimleri aldı.

Tanınması ise Fox TV’de yayınlanan başrolüde Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Kadın aldı dizide canlandırdığı Ceyda karakterini canlandırması ile olmuştur. Pek çok tiyatro oyununda yer alan Eyüboğlu şimdilerde Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide Sanem karakterine hayat vermektedir.