Dün akşam reytinglerinde her şey birbirine girdi. Evlilik Hakkında Her Şey geç başladı reytinglerde düşüş yaşandı! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin düşen reytingleri izleyiciyi korkuttu.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Fox Tv'nin yeni dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dün akşam Ana Haber Bülteni'nin uzaması sonucu özetsiz ve geç başladı. 

Dün akşam ATV'de Destan dizisinin başlamasıyla reytingler birbirine girdi. TRT'de reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı da Fox Tv'de Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de sert düşüş yaşadı. Destan dizisin in reytingleri kalıcı mı yoksa ilk bölüm aldanması mı hafatya göreceğiz ancak Evlilik Hakkın Her Şey dizisinde yaşanan düşüş kanal Fox Tv olunca izleyiciyi korkuttu.

Başrollerinde Yiğit Kirazcı, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya gibi isimlerin yer aldığı The Split dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey kararında draması, eğlecesi ile 4 güçlü kadın üzerinden boşanma davalarının arkasındaki çrikin yüzü, sadakati, evlilikleri anlatıyor.

Dizi oldukça başarılı bir izlenim çizmişti ta ki dün akşama kadar. Dün akşam ATV'de Destan dizisinin başlaması reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı'nı bile etkilemişken Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de bu durumdan mı eklendi yoksa geç başlaması nedeniyle mi etkilendi diğer bölümlerde göre daha durgun olmasından mı etkilendi haftaya göreceğiz.

Ancak Fox TV yönetiminin bu oranların sürmesi sonrası dizinin üzerini çok rahat çizebileceği ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisine her an final yaptırabileceğini biliyoruz. 

Dün akşam Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde göza batan figuran ve yeni oyuncular da ayrı bir konuydu. Diziye yeni dahil olan Neyran karakterinin yüksek oyunu figüranların oyunu ile birlieşince oldukça vasat ve kalitesiz bir izlenim yarattmış. Bakalım haftaya Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerini toparlayabilecek mi?