Müge Anlı'da Safiye Çallı'yı dolandıran Türkücü Cüneyt Demiral kimdir? Kadınları evlenme vaadi ile dolandırarak paralarını çalan türkücü Cüneyt Demiral nereli? Türkücü Cüneyt Demiral nerede şarkı söylüyor? Cüneyt Akkuşlu kimdir? Cüneyt Akkuşlu nereli?

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine bir dolandırıcı vakası ele alındı. Programa katılan Safiye Çallı adındaki kadın türkücü Cüneyt Demiral'in evlenme vadi ile kendisini kandırarak parasını aldığını söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dolandırıcı türkücü kim merak edildi. Cüneyt Demiral adlı tükücünün kadınları kandırarak paralarını elinden aldığı öğrenildi. 

Peki Türkücü Cüneyt Demiral kimdir? Cüneyt Demiral nereli? Cüneyt Demiral kaç yaşında? Cüneyt Demiral nne iş yapıyor? Cüneyt Demiral nerede sahneye çıkıyor?

Müge Anlı'da Safiye Çallı adındaki kadın evlenme vaadiyle kendinden 15 yaş küçük türkücü sevgilisi tarafından dolandırıldığını söyledi. Safiye Çallı adındaki kadın türkücüye genel vekaletname de verdiğini itiraf etti.

Cüneyt Demiralp'in daha pek çok kadını bu şekilde dolandırıdğı ortaya çıktı!

Safiya Çallı adındaki kadın Ankara ve Ordu'da bulunan iki evinin parasını dolandırıcı türkücü Cüneyt Demiral'a kaptırdığını söyledi.

Safiye Çallı, tüm birikimlerini sevgilisi olduğunu düşündüğü türkücü Cüneyt Demiral'a kaptırdığını ve sürekli olarak borç para verdiğini anlattıi.

Türkücü Cüneyt Demiral'in Çallı'dan aldığı bu evleri sattığı ve o paralarla araba ve arsa aldığı öğrenildi..

TÜRKÜCÜ CÜNEYT DEMİRALP (CÜNEYT AKKUŞLU) KİMDİR?

channels4_profile

Türkücü Cüneyt Demiral'in müzik camiasında tanınan bir sima olduğu öğrenildi. Türkücü Cüneyt Demiral'in Cüneyt Akkuşlu adıyla tanındığı öğrenildi.