FOX TV ekranlarında yayınlanan ve sevilen diziler arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey adlı diziden şok eden ayrılık gündem oldu. Sevilen dizi hem oyuncu kadrosu ile hem de hikayesi ile büyük ilgi topluyor. Diziye veda eden başrol oyuncu kim merak ediliyor.

MF yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi FOX TV ekranlarında 21 Eylül 2021 tarihinde yayınlanmaya başlandı. Sevilen dizi her Salı akşamı izleyici ile buluşuyor. Hem konusu bakımında hem de oyuncu kadrosu açısından büyük beğeni toplayan Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziden veda eden isim herkesi şaşkına düşürdü.

6_1280x720-15

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinde Şok Ayrılık!

Her Salı akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu ise Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un uyarladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Cevher ailesinin birbirinden çok farklı ve başarılı dört kadının hikayesini ele alıyor.

Yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça beğeniliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler  yer alıyor. Öte taraftan dizinin ilk bölümünde ise konuk oyuncu olarak ünlü oyuncu Neslihan Yeldan da yer aldı.

5_1280x720-50

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Başrol Oyuncusu Veda Ediyor!

MF yapım imzalı ve FOX TV’ nin sevilen dizileri arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi ülkenin en başarılı boşanma avukatlık bürosuna sahip anne Çolphan’ ın liderliğinde birbirinden başarılı avukat kızlarının seneler önce kendilerini terk eden babaları bir gün yıllar sonra yeniden gelecek. Babanın yıllar sonra ortaya çıkması her şeyi allak bullak edecek.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

FOX TV’ nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu bakımından diğer dizilerden oldukça farklıdır. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Yiğit kirazcı, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizide beklenmeyen bir ayrılık yaşanıyor.

Yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu ise Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un uyarladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ayrılacak başrol oyuncusunun Yiğit Kirazcı olduğu iddia edildi. Başarılı oyuncunun hayranları diziden ayrılacağından dolayı üzgün.