Ünlü sanatçı Oğuzhan Koç uzun süredir beraber olduğu oyuncu sevgilisi Demet Özdemir’e 14 Şubat sevgililer gününde evlilik teklifi etti. Demet Özdemir’in hayranları yüzüğün fiyatını merak etti. Ayrıca evlilik teklifi gecesinin detayları da şoke etti. Ayrıntılar haberimizde…

Başarılı oyuncu Demet Özdemir ile ünlü sanatçı Oğuzhan Koç evliliğe ilk adımı attı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde kısa süreliğine bir ayrılık yaşamıştı. Ayrılıktan sonra barışan ünlü çiftin evlilik hazırlıklarına başladı. 14 Şubat sevgililer gününde sevgilisi ünlü oyuncu Demet Özdemir’ e evlilik teklifi eden Oğuzhan Koç’ un aldığı yüzüğün fiyatı da merak konusu oldu. Evlilik teklifi gecesi detayları da ortaya çıktı.

9_1280x720-4

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evleniyor!

36 yaşındaki ünlü sanatçı Oğuzhan Koç ile başarılı oyuncu Demet Özdemir yeniden barıştı. Ünlü çift başarılı oyuncu Demet Özdemir’ in rol aldığı Aşk Taktikleri adlı filmdeki sevişme ve öpüşme sahneleri nedeni ile ilişkileri bitmişti. Ancak çift daha fazla ayrılığa dayanamayıp yeniden barışmıştı.

Netflix’te yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız, Atakan Çelik ve Doğukan Polat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk Taktikleri isimli filmdeki sevişme ve öpüşme sahnelerinden dolayı Oğuzhan Koç’un tepkisini alan ve ilişkisini bitiren güzel oyuncu Demet Özdemir ayrılığa daha fazla dayanamamıştı.

8_1280x720-6

Evlilik Teklifi Gecesinin Detayları Şoke Etti!

14 Şubat sevgililer günü gecesinde ünlü sanatçı Oğuzhan Koç uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Demet Özdemir’e evlilik teklifi etti. Geçtiğimiz günlerde ikili kısa süreliğine bir ayrılık yaşamıştı. Ünlü çiftin tekrardan barışması ile sevenleri mutlu olmuştu. Öte taraftan ikilinin evlilik yolunda ilk adımı atmış olması da hayranlarını sevindirdi.

Ünlü sanatçı Oğuzhan Koç sevgililer günüde Demet Özdemir’e unutulmaz bir gece yaşattı. Evlilik teklifi gecesinin detayları da sevenleri tarafından merak edildi. Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir için kesenin ağzını açtı. İlişkilerine ikinci bir şans veren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, 14 Şubat sevgililer gününde lüks bir evlilik teklifi ile gündeme bomba gibi düştü.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Başarılı sanatçı ve oyuncu Oğuzhan Koç, evlilik teklifi için Sarıyer’ deki Six Senses Kocataş Mansions otelinin kral dairesini geceliği 82 bin lira olması üzerine tuttu. Gece için masraf bununla sınırlı kalmadı. Ayrıca muhteşem boğaz manzaralı bu oda gece için özel olarak da süslendi. Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir’i evinden Rolls-Royce Phantom otomobil ile alarak gecenin arabasını da özel ayarladı. 

3_1280x720-96

Yüzüğün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

36 yaşındaki ünlü oyuncu ve sanatçı Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir’e unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü çift evlilik kararı alarak sevenlerini mutlu etti. Evlilik teklifinin yapıldığı 14 Şubat sevgililer gününde Demet Özdemir’ in hem kıyafeti hem de yüzüğü dikkat çekti. Öte taraftan Demet Özdemir’in kıyafetinin ve yüzüğünün fiyatı da merak edildi.

Ünlü çift kral dairesinde yemek yerken Sakiler grubu “Dünyadan Uzak” isimli şarkı ile içeri girdi. O esnada 4 karatlık yüzük ile evlilik teklifi yapan Oğuzhan Koç’a gelen “Evet” cevabı ile ikilinin otelin restoranında yemek yiyen yedi arkadaşı da tekliften sonra odaya girip ünlü oyuncu Demet Özdemir’ e sürpriz yaptı.

14 Şubat sevgililer gününde Koç’un Özdemir’e yaptığı evlilik teklifinde hayranları tarafından dikkat çeken bir diğer şey dört karatlık yüzüğün ve Özdemir’in giydiği kıyafetin fiyatı oldu.  Koç’ un sevgilisi Özdemir’e aldığı yüzüğün fiyatı 1 milyon 250 bin TL değerinde olduğu iddia edildi. Ayrıca ünlü oyuncu Demet Özdemir’ in giydiği elbise de 17 bin TL olduğu söylendi. 

Başarılı oyuncu ve sanatçı Oğuzhan Koç' un sevgilisi 29 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir' e sevgililer gününde evlillik teklifi etmesi ile gündeme bomba gibi düştü.