Atv ekranlarında 6 sezondur devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosu yeni sezon için tekrardan bir araya giriyor.

Ekip,  yedinci sezon çekimleri için  hazırlık yapıyor.  Dizi ekibi uzun süredir, yaz molası vererek  yeni sezon için enerji depoladı. Diğer dizilere göre,  yeni sezon daha geç başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ekim ayında yedinci sezonu ile  seyircilerle buluşması planlanıyor. Başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in  yer aldığı dizinin kadrosunda önemli ayrılıklar yaşandı. Son yolculuğuna uğurlanan Sabina Toziya vefat etmeden önce ayrıldığı projeden ayrıca, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Pelin Akil, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli, Ali İpin de projeden ayrıldıkları duyurulmuştu,  ayrılan oyuncuların dizinin yeni sezonunda yer almayacağı  izleyenleri üzmüştü.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Altıncı sezonun ardından, yedinci sezonda dizide büyük yenilikler yaşanması bekleniyordu. Haberler tek tek gelmeye başladı. İlk olarak Raci Şaşmaz’ın Uğur Yücel ile anlaştığı  öğrenilmişti. Bu haber dizinin hayranlarını  memnun etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hem konu değişikliği,  hem de yeni karakterler için yeni oyuncular ile anlaşmaya varılması planlanılıyor.

Dizden gelen son bilgilere göre ise duruma bakılırsa Levent Ülgen, yeni sezonda Atv dizisinin kadrosunda yerini alacak.

Onur Tan’ın yönettiği ve bugüne dek  büyük başarılar elde eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni sezonda bir değil iki mühim oyuncuyu  kadrosuna dahil ettiği öğrenildi.

Bugüne kadar birbirinden, değişik rollerde seyrettiğimiz ve karakter yaratma ustası olarak bilinen Levent Ülgen, 1962 Konya doğumludur. Uzun senelerdir sektörde yer alan usta oyuncu, son olarak tekrar bir atv dizisi olan Gençliğim Eyvah’ta izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Dizide hem konu değişikliği planlanıyor  hem de yeni karakterler için yeni oyuncularla anlaşma yapılması planlanıyor.