Teşkilat’ın yeni sezonuna damga vuracak Yıldırım karakterini, Kurtlar Vadisi dizisinin efsanevi karakteri Memati olarak bilinen Gürkan Uygun canlandıracak.

Efsane dizi,  Kurtlar Vadisi ile akıllara kazınan Gürkan Uygun başarılı yapımlar da yer almaya devam ediyor.  Kurtlar Vadisi dizisinde Memati karakteri ile bütünleşen uygun yeni dizisinde de  aynı başarıyı yakalayacağı düşünülüyor. Teşkilat yeni sezonda  yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kırarak Pazar akşamlarının  vazgeçilmezi haline gelen ‘Teşkilat’ dizisinin yeni sezonunda yer alacak olan usta oyuncu Gürkan Uygun dizinin ekibine katıldı. Yeni sezon fragmanlarında öne çıkan usta oyuncu alışılmışın dışında farklı bir rol ile ekranlara gelecek.

Gürkan Uygun, dizide canlandıracağı Yıldırım karakteriyle  dizinin problemli karakteri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ekibin yeni lideri Halit Başkan’la olan geçmişi sebebiyle ekibin içerisindeki dengeleri de etkileyecek olan Yıldırım, karizması ve zekası ile ortalığı kötü karıştıracak.

Kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanımış olduğu Yıldırım, perde gerisinde ise internasyonal bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi. İşte bu yönleriyle de yeni karakter dizi fanatiklerinin hem sinirlerini zıplatacak aynı zamanda kafaları karıştıracak.

Gürkan Uygun son yıllarda TRT1 ekranlarında yayınlanan dizilerde sık sık yer alıyor. Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil Halit olarak seyrettiğimiz oyuncu, geçen sezon ise Uyanış Büyük Selçuklu da Hasan Sabbah karakterini canlandırmıştı.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

‘Teşkilat’, dizisinin yeni sezonunda dizi kadrosunda  katılan sürpriz oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek alışılmadık hikayesi ve soluk kesecek aksiyon sahneleri ile tekrar ismini zirveye taşıyacak.

Yeni sezon çekimleri bütün hızıyla devam eden ‘Teşkilat’ ikinci sezon yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Teşkilat, 26 Eylül Pazar akşamı TRT 1’de başlıyor.