Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide yer alan ve bir dönem Mert karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Serdar Orçin,  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani bitişi ile birlikte yeni projesini seçti.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Orçin yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un  yaptığı Çember dizisinde rol alacak.45 yaşındaki deneyimli oyuncu Serdar Orçin, tiyatroya henüz lisedeyken başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Orçin, bugüne kadar  bulunduğu projelerde canlandırdığı karakterler ile  çok sayıda  ödül kazandı. Başarılı oyuncu şimdilerde ise yeni karakteri için hazırlıklarını tamamlıyor. Orçin, yakın zamanda izleyiciler ile tekrardan buluşacak.

Zeki Demirkubuz’un yönetmen  koltuğuna oturdu, 1999 yapımı Üçüncü Sayfa adlı film ile adını duyuran deneyimli oyuncunun ilk TV dizisi ise Gülbeyaz’dı. 2002 yılında  izleyicileriyle buluşan dizinin başrolünde ise Şevval Sam ve Nejat İşler paylaşıyordu

Serdar Orçin Gülbeyaz adlı dizinin ardından ise Gümüş, Haneler, Behzat Ç., Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl, Ulan İstanbul, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerindeYer aldı. Serdar Orçin’in son dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi oldu. Orçin bu dizide Dimitrios Paleologos  rolünü üstlendi.
2018 yılında  canlandırdı Mehmet: Bir Cihan Fatihi’nden bu zamana kadar herhangi bir dizide yer almayan deneyimli oyuncu,  Son öğrenilen bilgilere göre Abdullah Oğuz’un yönettiği polisiye dizi Çember’in oyuncu kadrosuna katıldı.

Kanal D’de Yargı dizisi başlayınca bir süre ara verilen Çember atla dizinin,  Kalpsiz adlı bölümü salı akşamı  izleyiciler ile buluşacak.  Başarılı oyuncu Özgürcan Çevik ve  güzel oyuncu Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı serinin yeni bölümünde Barış Bağcı, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katıldığı  için Çember dizisinde yer alamayacak onun yerine ise deneyimli oyuncu Serdar Orçin rol alacak. Oyuncu uzun bir aradan sonra sevdikleriyle tekrardan buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.