ATV ekranında yayınlanan fenomen dizi Kalp Yarası  dizisinin reytingleri gitgide düşüyor.  Dizi ekibi reytingleri eski haline getiremiyor.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Başrolünde başarılı oyuncu  Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı dizinin 19. bölümü izleyicileriyle buluştu.Dizinin 15 Kasım Pazartesi akşamı 20. yeni bölümü  izleyici ile buluşacak. Ayşe ile Ferit’in  ilişkilerinin  gidişatı da bu bölüm ile netleşecek. Hande’nin entrika ve kötülük  dolu planları izleyicileri şaşırtırken, Ayşe ve Ferit’i  derinden sarsacak yeni gelişmeler de yaşanacak. Ayşe ve Ferit'in formalite evliliklerinden doğan gerçek aşkları ve Hande'nin bitmek bilmeyen entrika ve oyunlarına sahne olan Kalp Yarası,pazartesi akşamları izleyicileri ile buluşuyor.

Süreç Film tarafından titiz bir çalışma ile yürütülen Kalp Yarası dizisinin Antakya’da bulunan setinde çekimlere devam ediliyor. 15 kasım pazartesi günü yayınlanacak olan 20. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Kalp Yarası dizisinde olan yeni karakter de merakla bekleniyor.

Ayşe’nin dedesini  canlandıracak olan Şahin Dede karakteri de yakın zamanla dizide yerini alacak. Hikayenin 21. bölümünde izleyicilerle Şahin Dede karakteri ile buluşması planlanılıyor.  Kalp Yarası dizisinin 21. bölümü 22 Kasım Pazartesi akşamı izleyebileceksiniz.

Pazartesi günleri yayınlanmakta olan Kalp Yarası adlı dizi ne yazık ki eski reytinglerini bir türlü alamıyor. Diziye yakın zamanda yeni karakterler ve yeni oyuncular dahil edilecek,  yeni karakterler ile birlikte reytingleri tekrar eskisi gibi başarılı olması umut ediliyor.

Ayşe'nin dedesini canlandıracak olan İştar Gökseven’in21 bölümde Kalp Yarası dizisine  profesyonel oyunculuğu ile katkı yaparken, senaristlerin  Şahin Dede karakteri ile senorya da  nasıl bir değişikliğe gideceği ise merak ediliyor.

Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler ve Mahir Günşiray gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Kalp Yarası adlı dizinin yeni bölümlerinde, eski reytinglerine kavuşması bekleniliyor.