Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu setlere iddialı bir dizi ile geri dönüyor. En son TV 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ünlü oyuncu Demet Özdemir ile başrol oynayan Engin Öztürk bu sefer İrem Helvacıoğlu ile yepyeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk ekranlara iddialı bir dizi ile geri dönüyor. Helvacıoğlu ve Öztürk’ ün başrol olduğu dizi hem konusu ile hem de oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilecek gibi görünüyor. İkilinin hayranları yeni dizi haberi ile heyecanlandı. Öte taraftan dizi severler de dizisin yayınlanacağı tarihi sabırsızlıkla bekliyor.

66_1280x720

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu Partner Oldu!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, TV 8 kanalını aldığı zaman bu kanal için hedefinin eğlence kanalı olması olduğunu söylemişti. Kanalın alındığı günden bu yana belirlenen hedefin gerçekleştiği söylenebilir. TV 8’ de Doğduğun Ev Kaderindir dizisini final yapmasından sonra kanalın tek dizisi olarak Kırmızı Oda devam ediyor. Son zamanlarda Acun Ilıcalı bu amacında değişikliğe gidecek gibi duruyor.

MasterChef, Survivor ve O Ses Türkiye gibi en çok sevilen ve en çok izlenen yarışma programları ile başarı yakalayan TV 8 kanalı, son zamanlarda dizi yelpazesini de genişletmeyi amaçlamaktadır. Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizileri haricinde kanala iki yeni dizi daha eklenmesi hedefleniyor. Yeni sezonda kanalda olması planlanan dizilerden ilki Canım Annem ikincisi de İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk’ ün başrollerini paylaştığı yeni dizi projesi olarak gündeme geldi.

22_1280x720

Peki,  İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk Hangi Dizide Partner Oldu!

 Uluslararası yapımcı ve iş insanı Acun Ilıcalı TV 8 kanalını aldığında amacının eğlence kanalı olması olduğunu söylemişti. Ancak son zamanlarda kanala dahil olması planlanan dizi sayısının artması ile Ilıcalı, bu fikrinde değişikliğe gittiği görülüyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasından sonra Kırmızı Oda dizisi kanalın tek dizi olarak ekranlara geliyor.

TV 8 ekranlarında birbirinden eğlenceli yarışma programları izleyiciler ile buluşuyor. Ancak son zamanlarda dizi sayısında da artışların olacağa benziyor. Yeni sezonda TV 8 ekranlarına gelmesi planlanan Canım Annem dizisi çekimleri sürüyor ve izleyicilerin beğeneceği bir hikaye olacağı yayınlanan fragmanlarla anlaşılmaktadır. Öte taraftan Ilıcalı, ikinci dizi sürprizi olarak yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile güzel oyuncu Alina Boz ikilisinin başrollerini paylaştığı Süslü Korkuluk isimli yeni dizi oldu. Ancak Süslü Korkuluk dizisi yapımcısı ve kanal arasındaki anlaşmazlıktan dolayı sözleşme iptal oldu. 

TV 8 ekranlarında yayınlanması planlanan bir diğer dizi ise yetenekli oyuncu İrem Helvacıoğlu ile başarılı oyuncu Engin Öztürk’ ün başrollerini paylaştığı Annenin Sırrı Çocuk dizisi oldu. Dizinin detayları hala ortaya çıkmadı. Annenin Sırrı Çocuk isimli dizi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi dikkat çekmeyi başardı.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk’ ün başrollerini paylaştığı Annenin Sırrı Çocuk hikayesi anne ve çocuğuna odaklanan bir konu işlenecek. NTC Media tarafından TV 8 ekranlarında yayınlanması için hazırlanan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizinin detayları hala ortaya çıkmadı. Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar’ ın oturduğu Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide kadın başrolde yer alacak olan İrem Helvacıoğlu son olarak Baş Belası ve Engin Akyürek ile Kaçış dizisinde yer almıştı. NTC Medya imzalı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde yer alacak olan yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’ nun nasıl bir ikili olacağı da merak ediliyor.