FOX TV’nin yeni gözbebeği Elbet Bir Gün dizisinde Nesime karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu yoğun olduğunu belirterek neler söyledi? Yargı ve Teşkilat dizileri için Elbet Bir Gün setinden neler söylendi?

Yeni dizilerden Elbet Bir Gün’de rol alan başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu bilindiği gibi başka bir platformda yer alan bir başka dizi Hamlet adlı yapımda da rol aldığı için iki set arasında koşturuyor durumda.

Elbet birgün 3

Sinem Ünsal, Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner, Ömer Genç, Zeynep Kaçar, Kenan Acar, Ulvi Kahyaoğlu gibi isimlerle Elbet Bir Gün setinde birlikte rol olan usta oyuncu Şebnem Bozoklu dizide Nesime Baykan karakterine hayat veriyor.

Elbet Bir Gün dizisinde; yoksul ailesi tarafından zorla zengin bir adam ile evlendirilip ilk çocuğu sonrası başak birisi ile evden kaçan, tekrar bir çocuk dünyaya getiren ve bu süreç boyunca da yoksulluk nedeni ile iyice katılaşan güçlü bir karakter Nesime. Aldığı darbeler ve çektiği sefalet sonrası hayalini kurduğu her şeye sahip olacağı hayatı için her şeyi mubah gören eğlenceli bir kadın aynı zamanda.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Elbet Birgün 2

Anlatmış olduğumuz karaktere muhakkak en çok yakışacak ve bu Nesime karakteri için çok doğru bir seçim olan Şebnem Bozoklu, verdiği bir röportajda yeni dizisi ile ilgili düşünceleri sorulduğunda; Oturmuş ve sezon başından beri devam eden işlerin karşısında güzel bir giriş yapmayı başardıklarını ve gelen yorumlardan da memnun olduklarını söyledikten sonra Yargı ve Teşkilat adlı iki güçlü dizinin rakipleri olduklarını belirtti.  

elbet birgün şebnem

Elbet Bir Gün dizisi ilk gösterimi ile reytinglerde ortalama rakamları elde etmişken, geniş yelpazeli ve değişik konusu ile bu başarıyı daha nerelere taşıyacak bizde de merak konusu. Umarız ki değerli oyuncu kadrosu ile çok daha iyi yerlerde olur.