A Milli Kadın Voleybol Kaptanı Eda Erdem'in Yılın Sporcusu seçilmesinin ardından ödül töreninde yaptığı Atatürk konuşması gündem oldu.

67.Gillette Milliyet Altınyıldız Classics Özel Ödülü'nü kazanan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in ödül töreninde yaptığı Atatürk konuşması gündem oldu.

Bizi başarılarıyla gurulandıran kadınlarımızdan biri olan Eda Erdem ödülünü aldıktan sonra gündem olan konuşmasında şunları söyledi;

"Bu özel ve anlamlı ödül için teşekkür ederim. Geriye dönüp baktığımda bize mesaj atanları hatırlıyorum. Kızımı maça getirmek istiyorum. O mesajlarda inanılmaz destek görüyoruz. Kızım Voleybola başlamak istiyor, kızım sizin resimlerinizi çiziyor diyorlar.

O kız çocuklarının gözlerinde nasıl bir yerimiz olduğunun gerçekten farkındayız.

Atatürkçü, ülkesini seven, sporu seven, adil, çalışkan, azimli ve başarılı kadınlara dönüşerek, ülkemizi daha yukarıya taşıyacak günlere bir nebze katıkımız oluyorsa ne mutlu bizlere."

Kaptan Eda Erdem bu konuşması sonrası sosyal medyada gündem oldu.

Peki Eda Erdem kimdir? Eda Erdem hangi takımda oynuyor? Eda Erdem kaç yaşında? Eda Erdem nereli? Eda Erdem bşyografisi.. 

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

EDA ERDEM KİMDİR?

Eda Erdem 22 Haziran 1987 İstanbul doğumludur. Türkiye milli takımı ve Fenerbahçe Opet takım kaptanıdır. 

2000 yılında Beşiktaş altyapısında voleybola başlamıştır. 2004 yılında A takıma yükselen Eda Erdem 2008 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

2005 yılından bu yana Türkiye A Milli Takım formasını giyen Eda Erdem Milli Takım forması ile 300'den fazla maça çıkmıştır.