Amazon'un popüler The Boys dizisinin yan dizisi için çalışmalara başladı. En çok izlenen Amazon yapımlarından olan The Boys'dan yeni dizi geliyor!

Dijital dizi ve film izleme platformlardaki artış ile fabrikasyon gibi ardı ardına dizi yoğunlu yaşansada kimi diziler adından uzun süre söz ettrimeyi başarıyor. Onlardan biri de Amazon'un bir değişik süper kahramanları The Boys olmuştu. 

Amazon'un en popüler dizilerinden biri olan The Boys'un yan hikayesinin anlatılacağı yeni dizi için meraklı bekleyiş sürüyordu.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

The Boys dizisinin yan dizisi olacak yeni The Boys'dan oyuncu seçimine dair çalışmalar devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.

Amazon resmi olarak yeni The Boys'a onay verdiğini duyurdu.

Yeni The Boys'un X-Men ve başarılı yapım olan Açlık Oyunları ile dalga geçeceği konuşuluyor. Yeni The Boys'un yapımcılığını Michele Fazekas ve Tara Butters üstleniyor.  Yeni The Boys'un şimdilik kesinleşen oyuncu kadrosunda  Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Reina Hardesty ve Maddie Phillips yer alıyor.

The Boys Yan Dizisinin Konusu;

Amerika'nın Vought International tarafından yönetilen tek süper kahraman üniversitesinde okuyan, en iyi kontratı yapmak için birbirleri ile rekebat içinde olan genç süper kahramanlar konu edinilecek.