Yasak Elma dizisini Yıldız'ı Eda Ece senaryosunu kendi yazdığı bir komedi dizisi çekiyor! Yasak Elma'dan ayrılacak mı? Eda Ece katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece programında önemli açıklamalar yaptı.

İbrahim Selim ile Bu Gece programın bu haftaki konuğu Yasak Elma dizisinin her anlamda Yıldız'ı güzel oyuncu Eda Ece oldu.

Eda Ece programda açıklamaları ile gündem olacak gibi! Sempatik tavırları ile sevilen oyuncu hem samimi hem eğlenceli açıklamalarda bulundu.

Eda Ece ailesinin en küçüğü olduğu için annesinin kendisini bale, tiyatro, satranç, piyanoya gibi pek çok kursa kadar yazdırdığını anlattı.

Ede Ece propgramda İbrahim Selim'in "İnsanlara ikinci şans verir misin?" sorusuna "İki, üç, beş, bin.. Ben kim tutan bir insan değilimdir. Küstüğüm insanlarla da barışabilirim. Ölümlü dünya sonuçta." diye yanıt verdi. 

"SEVGİLİM DOĞUM GÜNÜMÜ UNUTSA HİÇBİR ŞEY YAPMAM"

Ece'nin "Sevgilin doğum günün unutsa ne yaparsın?" sorusuna verdiği cevap ise sosyal medya dagündem odlu. Eda Ece bu soruya "Hiçbir şey yapmam. Ben zaten çok parti insanı da değilim aslında, doğum günümde insanlara müsait olmadığımı söyleyip evden dışarı çıkmadığım da olmuştur mesela çok" diye yanıt verdi. 

Ece astrolojiye olan ilgisi ile ilgili olarak ise "Astroloji konusunda bir ilgim var elbette ama mesela şu an retroda olmamıza rağmen bu programa da gelmemezlik etmedim. Bazıları hayatlarını bu eksen de yaşıyormuş gerçekten ağzımdan yanlış bir laf çıkar, pot kırarım endişesiyle. Her burcun da hem iyisi hem de kötüsü olabiliyor, zaten önemli olan doğum haritası" dedi.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

"YASAK ELMA TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ"

Yasak Elma dizisiyle ilgili olarka ise "İnsanlar bizimle dalga geçeceğine biz önce kendimizle dalga geçelim dedik. Bence bu bir samimiyet de yarattı. Ayrıca şu anda bulunduğu yer ve tür açısından da biricik bir örnek olduğunu düşünüyorum dizinin" diye konuştu.

"TARO GERÇEK ÜNLÜDÜR"

Eda Ece yakın dostu Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili ise övgü dolu sözler söyledi. Eda Ece yaptığı açıklamada "Şu an Sadakatsiz dizisinde oynuyor. Gerçek ünlü nedir? Tarık Emir Tekin’dir. Giyinmesi, iltifatları kabul ediş şekli. Oxford’da oyunculuk okudu geldi. Benden 7 yaş küçük. Uluslararası bir iş için İngilizce seçme istediler bana koçluk yaptı. Kendine gidip pantolon diktiriyor, 9 tane kolye takıyor. Gerçekten Jonny Depp gibi görünüyor çocuk." dedi.

"KENDİ DİZİMİ YAPACAĞIM"

Eda Ece yeni dizi müjdesi de verdi. Eda Ece "Kendi komedi dizimi yapacağım. Şu an görüşüyoruz. Yarım saatlik, 10 bölümlük bir iş olacak. Yapım şirketim de var. Kendim yazacağım. Kazandığım paraları bu işlere yatırmak istiyorum." diye konuştu.