Fox Tv'de Ali Atay'ın Son Yaz dizisi final yaptı Hazal Kaya'nın Misafir adlı yeni dizisi ise başlıyor..

Fox Tv karı koca savaşı başlıyor! Ali Atay'ın Son Yaz dizisi final yaparken Hazal Kaya kanalda Misafir adlı yeni diziye başlıyor!

Ali Atay'ın başrolünde yer aldığı geçen sezon Fox Tv'de başlayan Son Yaz dizisi bu sezon ise başlar başlamaz ani bir kararla geçtiğimiz günlerde final yaptırılmıştı. Kanal da şimdi ise Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı yeni dizi başlıyor!

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Oldukça mutlu evliliği ile sosyal medyada örnek çift olarak gösterilen Hazal Kaya ve Ali Atay rakip oldu! Kimin dizisi daha başarılı olacak sorusu şimdiden merak edildi.

ALİ ATAY'LI SON YAZ BİTTİ HAZAL KAYA'LI MİSAFİR BAŞLIYOR! FOX'TA KİM BAŞARILI OLACAK?

Ali Atay'ın başrolünde yer aldığı Son Yaz dizisi geçtiğimiz hafta reytinglerde düşüş nedeniyle final yaparken kanalda Son Yaz yerine Hazal Kaya'nın başrolünde yer alacağı Misafir dizisi başlamaya hazırlanıyor.

Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya'nı başrolünde yer aldığı Misafir dizisi yakında Fox tv'de başlıyor. Kanal Son Yaz dizisin ardından Ali Atay'ın eşi Hazal Kaya'nın yeni dizisini yayınlamaya hazırlanıyor. Ünlüler dünyasının örnek çiftinin dizi savaşında yüzü gülen kim olacak dersiniz? Hazal Kaya'lı Misafir dizisi Son Yaz'dan daha uzun sürebilecek mi merak edildi.