Yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturduğu Dünyayla Benim Aramda dizisi oyuncu kadrosu çok konuşulmuştu. Disney için çekilecek Dünyayla Benin Aramda dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor.

Senaryosunu Pınar Bulut’ un yazdığı, yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’ in oturduğu Dünyayla Benin Aramda dizisi başrol oyuncuları ile bütün dikkatleri üzerine çekti. Merakla beklenen dizide başrolü canlandıracak kadın oyuncu Demet Özdemir olurken partnerinin kim olacağı merak ediliyor.

4_1280x720-61

Dünyayla Benim Aramda Dizisi Konusu Ne?

MF yapım tarafından yapılan Dünyayla Benim Aramda adlı dizinin oyuncu kadrosu çok konuşuldu. Dizinin kadın başrol oyuncusu Demet Özdemir iken erek başrol oyuncu ise merak konusu oldu. Dünyayla Benim Aramda dizisinin diğer başrol kadın oyuncu da Hafsanur Sancaktutan oldu.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturduğu Dünyayla Benim Aramda dizisi dijital platformda 8 bölüm olacak şekilde yayınlanması beklenmektedir. Dizinin çekimleri Mart ayının sonunda başlayacak. Dijital platformda yayına hazırlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin cast çalışmaları da sürüyor.

2_1280x720-78

Dünyayla Benim Aramda Dizisine Bomba Transfer! Kerem Bürsin Dizide Yok!

Senaryosunu Pınar Bulut’ un yazdığı ve MF yapımın hazırladığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrol kadın oyuncuları Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan olarak belirlendi. İki erkek ve iki kadın oyuncunun başrol olacağı Dünyayla Benim Aramda dizisinin diğer erkek başrol oyuncusu olarak ise yakışıklı oyuncu Kerem Birsün ile görüşmeler devam ediyordu.

Disney için hazırlanan ve senaryosunu Pınar Bulut’ un kaleme aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekti. Güzel oyuncu Demet Özdemir’ in partnerinin kim olacağı merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Demet Özdemir’ in partneri Kerem Bürsin olacağı konuşulmuştu ancak Hande Erçel’ in sorun çıkarması ve ardından yaşanan karışıklık ile Bürsin’ in olmayacağı öğrenildi.

Hülya Gezer’ in yönetmenliğini yaptığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri Mart 2022 tarihinde başlayacak. Ancak, Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayın tarihi tam olarak belirlenmedi. Disney Plus yayına ne zaman başlar ise Dünyayla Benim Aramda dizisi de o tarihte yayınlanacak.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan’ ın başrolünü paylaşacağı dizinin iki de erkek başrol oyuncusu bulunmakta.  İlk başrol oyuncu için projenin en başından itibaren ismi geçen Buğra Gülsoy ile anlaşma aşamasında olduğu iddia edildi. Dizi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile merak uyandıracağa benziyor. Senaryosunu Pınar Bulut’ un yazdığı, yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’ in oturduğu ve MF yapımın hazırladığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayın tarihi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.