Doya Doya Moda TV8 ekranlarında yeniden başlıyor. 3 sezon reyting rekorları kıran program final yaparak ekran macerasını tamamlamıştı. Doya Doya Moda yepyeni jürisi ve yeni kadrosuyla TV8 ekranlarında yeniden başlıyor.

Ekranların en popüler programları arasında yer alan Doya Doya Moda programı tekrar başlıyor. Yayınlandığı her bölüm üzerinde konuşulan ve bir çok ünlü ismi ortaya çıkarak Doya Doya Moda programı TV8 ekranlarında 2022 - 2023 sezonunda yeniden başlıyor.

Doya Doya Moda yeniden başlıyor!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yeniden Doya Doya Moda fırtınası yaşanacak. Bir dönem reyting rekorları kıran program Talya Produksiyon tarafından yapımcılığı üstlendi.

2019 - 2021 yılları arasında rekorlar kıran program sürpriz bir şekilde bitmişti. Şimdi Doya Doya Moda yenide nbaşlıyor.

Doya Doya Moda yarışması başvuruları nasıl yapılır?

Doya Doya Moda programına doyadoyamoda.biz adresinden yapabilirsiniz.

Doya Doya Moda programı jürisi kim olacak?

Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı… Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı…

Eski formatı Bloom medya ait olan programda Umut Eker, İvana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez çalışmıştı. Şimdi kadroda kimler olacak bilinmiyor.

Doya Doya Moda ne zaman başlıyor?

Doya Doya Moda programı TV8 ekranlarında Temmuz ayında yayınlanacak.