Ekranlara bu yıl adını kazıyan isim Salih Bademci oldu. Oyunculuğu kadar sesi de beğeni topladı. Salih Bademci Albümü ne zaman? Selim Güngör şarkıları yeni albümde bekleniyor!

Önce Öge Özpirinçci ile “İlk ve Son” başarısı ile bu sezon geldi ekranlara Salih Bademci. Bir ilişkinin süreçlerini etkili bir dille konu edinen yapımda Ushan Çakır ve Tayanç Ayaydın eşliğinde başarılı bir işe imza atarken oyunculuğu takdir topladı.

Arkasından Show TV ekranlarında Burçin Terzioğlu ile “Yalancı” dizisinde Mehmet Emir karakteri ile karşımıza çıktı. Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak eşliğinde yine büyük bir iş çıkarttı.  Oyunculuğu parmak ısırttı derler ya bu dizide bunu başardı Salih Bademci. Liar adlı diziden uyarlama olduğu bilinen yapımda en çok konuşulan şey Bademci’nin oyunculuğu oldu.

3-5

Son olarak günlerdir gündemden düşmeyen Netflix dizisi Kulüp ile ekranlara geldi. Gökçe Bahadır oyunculuğu ile paylaştı başarıyı. Ama Gökçe Bahadır’ı bile gölgede bırakan bir oyunculuk başarısı sergiledi. Netflix’in en çok izlenen 10 dizisinden biri olmayı başaran ekipteki diğer harika oyunculuk performansı Fırat Tanış ve Barış Arduç’a aitti.

Salih Bademci sahneye çok yakıştı. Hem sesi hem sahnesi çok beğenilen Salih Bademci ne zaman albüm çıkartacak?

1-12

Fakat Salih Bademci son işi olan Kulüp dizisinde oyunculuğu öyle bir zirveye taşıdı ki yıllarca konuşulacak bir performans oldu. Aslına bakılırsa bu sezon Salih Bademci her yeni işte üstüne koymuş, kademe kademe ilerlemiş bu başarıya. Sırası ile her bir oyunculuğu birbirinden harika oldu.

Önemli bir diğer konu ise Kulüp dizisinde Salih Bademci’nin bir yeteneğine daha şahit olduk. Aldığı şan derslerinin hakkını vererek harika bir sahne performansı da sergilemekle kalmadı, bu alanda da bir hayran kitlesi oluşturdu.

6-3

Şimdi ise hayranları haklı olarak Salih Bademci’den bir albüm beklemekteler. Bu sene bir albüm yapılacaksa kesinlikle zaten bu Salih Bademci albümü olmalı. Bakalım ne zaman gelecek bu albüm.

Salih Bademci meraklıları için aşağıda yer aldığı bazı dizi ve filmleri veriyoruz;

2006      Barda   

2014      Arkadaşlar Arasında       

2007-2009          Elveda Rumeli   

2010-2013          Öyle Bir Geçer Zaman ki              

2013      Fatih     

2014      Zeytin Tepesi    

2014      Ulan İstanbul    

2015      Kiralık Aşk          

2017      İstanbullu Gelin               

2020      Kırmızı Oda        

2021      İlk ve Son            

2021      Yalancı Mehmet Emir   

2021      Kulüp    Selim Songür     

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!