Şarkıcı, oyuncu ve sunucu olan Seda Sayan, aşk haberleri ile sık sık magazin gündemine gelmekte. Ünlü şarkıcının bu sefer yeni aşka yel açtığı iddia edildi. Seda Sayan’ın yeni sevgili kim, kaç yaşında ve ne iş yaptığı merak edilenler arasında yer aldı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan son zamanlarda aşk haberleri sık sık magazin gündemine gelmekte. 58 yaşındaki güzel şarkıcı Seda Sayan yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Güzel sanatçı Seda Sayan’ın yeni sevgilisi magazin gündemine bomba gibi düştü. Seda Sayan’ın yeni sevgilisi kim, ne iş yapıyor ve kaç yaşında oldu ise en çok merak edilenler arasında yer aldı. Her şey haberin detaylarında.

kako-D9IhDAYLxhmrNumS

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Seda Sayan’ın Sevgilisi Kim?

Müzik dünyasındaki çıkışını 1980’ li yıllarda yapan ünlü sanatçı Seda Sayan, Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla tanındı. Uzun zamandır televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer almasının yanında geçen yıllarda TV 8’ deki O Ses Türkiye jüri koltuğunda da oturmuştu.

Başarılı oyuncu Seda Sayan, aşk hayatı ile oldukça gündeme gelen ünlü isimlerden biridir. Geçmişe baktığımız zaman, ünlü şarkıcı Seda Sayan: 1987 yılında Rıdvan Kılıç, 1990 yılında Sinan Engin, 1998 yılında Soner Yapcacık ve Onur Şan gibi ünlü isimlerle nikah masasına oturdu ancak evlilikleri uzun sürmedi. Ayrıca, içinde Mahsun Kırmızıgül’ün de olduğu birçok kişi ile ilişkisi olan ünlü sanatçı Seda Sayan’ın gündemde en uzun kalan ilişkisi ise Nihat Doğan oldu.

58 yaşındaki oyuncu, sunucu ve şarkıcı Seda Sayan uzun bir aradan sonra bu sefer başka bir isimle magazin gündemine bomba gibi düştü. Seda Sayan’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.  Geçtiğimiz akşam görüntülenen ünlü şarkıcı Seda Sayan ve organizatör Ata Çağlayan’ın aşk yaşadığı söylentiler arasında. Son zamanlarda aşk haberleri ile sık sık magazin gündemine gelen ünlü şarkıcı Seda Sayan ve organizatör Ata Çağlayan önceki gün de beraber oldukları iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve müzisyen Ata Çağlayan, geçtiğimiz günlerde Çağlayan’ın düzenlediği International City Awards-Uluslararası Şehir ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri gecesinde de kameraların karşısına geçtiler. İkili aralarına çıkan aşk iddialarını da yalanlamıştı. Başarılı sanatçı Seda Sayan, “ Ata ile aşk yok, iş var, çok iş var. Ata’nın benimle ilgili yapmak istediği inanılmaz güzel fikirleri var. Ben de ‘varım’ dedim, tokalaştık. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah” ifadelerini kullandı. Bu açıklamadan sonra ikilinin tekrar beraber görüntülenmesi aşk iddialarını güçlendirdi.

kako-KlHduQc5Xh1oSojQ

Seda Sayan’ın Yeni Sevgilisi Ata Çağlayan Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Ünlü sanatçı Seda Sayan’ ın yeni sevgilisi Ata Çağlayan, 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan Ata Çağlayan yüksek lisansı da Kültür Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Yüksek Bilgisayar mühendisi olan Ata Çağlayan, Hollanda Amsterdam'dan merkezli World Business Assembly (Dünya İş Konseyi) Uluslararası Organizasyon Direktörlüğünü yürütmüştür.

Ulusal boyutta medya, iş dünyası, moda kapsamında organizasyonlar düzenleyerek ödül geceleri ve daha birçok etkinlik hazırlamıştır. Best of Years Awards (Yılın Enleri Ödülleri), International The Beauty Awards (Uluslararası Güzellik Ödülleri), International City Awards (Uluslararasi Şehir Ödülleri) gibi etkinlikler en ilgi çekenlerin arasında yer almıştır. Öte yandan Show Max, TV 8 İnternational TV ve Beyaz TV kanallarında; iş dünyası ve ekonomi programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu da yapmıştır.

Ünlü sanatçı Seda Sayan ve yeni sevgilisi Ata Çağlayan arasında 15 yaş farkı bulunmaktadır.